USA

usa med børn

Forslag til destinationer, som er ideelle at opleve på en rejse til USA

Vi har desværre endnu ikke selv været i USA, men efter at have talt med de familier, som har givet os deres rejseberetninger fra deres oplevelser i landet, står USA nu absolut på vores bucket list!

Det er ganske vist rigtigt, hvad man siger; ALT i USA er enormt, og mulighederne deraf vel nærmest uudtømmelige! Af samme grund kan det naturligvis også være svært at vælge, hvorhen man skal tage, når man planlægger en rejse til landet.
I kan derfor her blive inspireret af vores 8 rejseberetninger, som giver forskellige forslag til mulige destinationer og rejseformer – lige fra krydstogt i Caribien til en smuttur til Dansk Vestindien! Derudover kan I læse om flere forskellige oplevelser i det østlige USA (bl.a. i New York), om Florida og ligeledes om mange oplevelser fra Vest USA – lige fra storbyferie i Las Vegas, Los Angeles og San Fransisco til naturoplevelser i de mange og helt enestående nationalparker. Sidst, men ikke mindst, kan I også finde en lille beretning fra Hawaiiiiiii

Håber også I kan blive inspireret!

Vest USA & Hawaii

Læs og bliv inspireret af familien Banks fantastiske rejsebeskrivelse fra deres rundrejse i vest USA i sommeren 2015, hvor de sammen med deres børn udforsker landets storslåede natur og storbyer. Familien oplever seværdighederne omkring Los Angeles, San Diego, Las Vegas, Denver, San Francisco, og besøger landets fantastiske nationalparker.

Del 1 – Få inspiration til et roadtrip i vest USA; læs her om familien Christensens tur til San Francisco, Monterey, Solvang, Los Angeles, og til nationalparkerne Grand Canyon, Zion og Bryce.

Del 2 – Har I lyst til at holde ferie på Hawaii, kan I med fordel kombinere Hawaii med et roadtrip til Vest USA. Læs rejseberetning fra Hawaii her.

Øst USA & Caribien

med børn på storbyferie i new york og forlystelser i orlando

Læs her 1.del af familien Nørtofts rejseberetning fra deres tur til USA med børn i oktober 2015 med bl.a. storbyferie i New York, fornøjelser i Orlando og badeferie i Miami.

dejligt tur til florida i usa med børn

Læs her 2. og sidste del af familien Nørtofts rejseberetning, hvor turen går til Sanibel Island, Everglades, Key Largo, Key West og Miami.

inspirerende tur med bil rundt i øst usa

Få inspiration til, hvad I skal opleve på en rundrejse i øst USA. Endnu en gang har vi været så heldige, at en familie har haft lyst til at dele ud af deres rejseerfaringer, således andre også kan få glæde og inspireres heraf.

smuk strand i dansk vestindien et stenkast fra øst usa

Læs familien Christensens rejseberetning fra deres 4 ugers rejse i øst USA og Dansk Vestindien, og bliv inspireret til selv at tage afsted.

en krydstogt i caribien med boern

Krydstogt til Caribien med børn. Læs her familien Handberg Provstgaards rejseberetning fra deres krydstogt i Caribien, som startede i Miami. På krydstogtet lagde de vejen forbi Grand Turk, Den Dominikanske Republik, Tortola, Antiqua, Guadelope og Bahamas.

 

 


Læs her vores store guides om Sri Lanka, Maldiverne og Cuba, som vi selv har stor erfaring med.

 

sri lanka

maldiverne

cuba

 

Giv gerne artiklen de fortjente stjerner 🙂