Om os

Flere og flere børnefamilier rejser ud for at opleve verden.
Vi rejser til varmere himmelstrøg for både at holde ferie, slappe af og nyde, at vi har tid til nærvær sammen med vores børn – men også for at vise vores børn, at verden er mangfoldig, og at den har meget at byde på.

Der findes mange måder at rejse på, og den mest benyttede er nok charterferien. Det ved vi, hvad er!
Dog er en del børnefamilier begyndt at efterspørge andre rejseformer, hvor lysten til autencitet og uforglemmelige oplevelser er den styrende faktor.
Vi stiller os ikke længere udelukkende tilfreds med at opleve et hotels afgrænsede område, men vil i stedet ind bagved og også opleve landets kultur. Vi skal lære noget. Vores børn skal lære noget. Vi vil vise dem verden!
Det handler ikke længere kun om all-inclusive, men i højere grad også om dannelse af vores børn, når vi besøger et nyt land.

Med flere års erfaring med selv at planlægge vores egne rejser ved vi, hvad I som børnefamilie skal kigge efter, hvis I ønsker at rejse på anden vis end udelukkende charter.
Med inspiration og guides til selv at sammensætte jeres rejser, håber vi, at I selv har modet til at kaste jer ud i nye rejseformer og eventyr.

Hvem er vi

Mit navn er Christina Juul Kammerlander, og jeg er personen bag denne hjemmeside, som vi i et ”familiefællesskab” har valgt at kalde ”At rejse med børn”.
Efter i mange år at have arbejdet som socialrådgiver i et job, der indebar, at jeg var udkørt og utilfreds, når jeg kom hjem, og derfor havde alt for lidt overskud til nærvær med min familie, tog jeg for ca. 2 år siden beslutningen om at sige mit job op. Det var et farvel til tryghed og en fast indtægt, og goddag til et liv med tid til ro og nærvær – og ikke mindst; ingen fast indtægt!
Til gengæld har jeg i dag fået en lykkeligere tilværelse uden travlhed og træthed, hvilket har skabt overskud til at tænke nye tanker om, hvad jeg brænder for at arbejde med – nemlig at inspirere andre til at rejse sammen med deres børn, og få nogle helt unikke oplevelser!

Jeg er gift med Michael, som arbejder ved Post Nord, og som elsker at rejse lige så meget, som jeg gør.
Sammen har vi 3 modige, kloge og eventyrlystne døtre.

Bjørk på 8 år, som er finurlig, enormt glad og snakkende, og som ikke forstår hvorfor Grønland hedder Grønland, når nu landet på et verdenskort er hvidt – og hvorfor Island hedder Island, når nu det på kortet er grønt. Hun mener, at det burde være omvendt!

Pauline på 12 år, som har vilde krøller og en kæmpe almen viden. Hun er videbegærlig og retfærdighedssøgende. Hun ved en hel del om verdens religioner, og kan også berette om tsunamier. Pauline elsker at dykke, og er ret vild med hajer. Pauline yder en kæmpe omsorg for andre, og ved, at der altid er en årsag til, at man agerer, som man gør.

Clara på 16 år, som kan græde over tanken om, at der er måneder til, at vi skal ud at rejse igen – hun kan ikke vente. Hun interesserer sig for social retfærdighed, og hun donerer gerne sine lommepenge til fattige mennesker i udlandet. Når Clara bliver voksen, vil hun åbne et børnehjem i Indien.
Clara går meget op i at få ændret folkeskolereformen, og skrev bl.a. for nogle år siden et brev til undervisningsministeren, som var i de fleste medier. Politikerne talte om hende, og hun fik sine 15 min. of fame i Ultra Nyt.
Lige p.t. befinder hun sig på en international efterskole, og rejser ud i verden sammen med sine nye venner. Næste destination er Peru.

For os alle er det at rejse en åben dør ind til nye verdener og relationer. Det er indsigt og viden, eventyr og nysgerrighed, der stilles.
Det binder os sammen som familie i fælles oplevelser og følelsen af, at vi sammen kan det meste.
Ikke nok med, at vi får stillet vores eventyrlyst, når vi rejser, så er vi også overbeviste om, at vores børn bliver klogere, mere socialt bevidste, rummelige og i stand til at kunne drage konstruktive sammenligninger, som de vil kunne få glæde af resten af deres liv.

Hvorfor ”At rejse med børn”

Vi lever i overensstemmelse med vores værdier, når vi rejser, og har derfor rejst med vores børn, siden de var små.
I første omgang startede vi ud med at tage på charterrejser, men vores nysgerrighed blev aldrig helt stillet. Vi syntes ikke, at vi fik nok for pengene.
Da vores mellemste datter var 2 og vores ældste 6 år, tog vi derfor på vores første, længerevarende rygsækrejse, hvor vi rejste Asien rundt. Vi planlagde selv alt – og fik fuld valuta for pengene.
Vi fandt ud af, at verden ligger åben, og at den med kyshånd tager imod familer med børn. Og ikke mindst, at det ikke er hverken farligt, besværligt eller dyrt, når man selv planlægger og sammensætter sin rejse.
Vi brænder derfor rigtig meget for at inspirere andre til at gøre det samme.
Af den årsag – og for at give børnefamilier den brugbare information om at rejse rundt med deres børn, som vi ikke selv har kunnet finde – startede jeg i april 2015 stille og roligt denne hjemmeside op. Mest af alt for at inspirere med rejseberetninger – egnes, som andres – men også for at lave guides til, hvordan dette bedst muligt kan lade sig gøre.

Hvad kan du få ud af hjemmesiden

  • Inspiration
  • Guides
  • Spar penge

Hjemmesiden er endnu relativt ny, men visionerne er store.
Mit ønske er, at siden på sigt bliver en slags “rejseportal” for børnefamilier, der elsker at rejse, og som selv har mod på og ønsker at planlægge og sammensætte deres egne rejser, således de både kan få autentiske rejseoplevelser sammen med deres børn – og samtidig spare penge.

Det er dog også en side for børnefamilier, der har bestilt charter/pakkerejser, men som ønsker at vide, hvad der kan være af seværdigheder i de forskellige lande, eller som har behov for at vide, hvad der er nødvendigt at medbringe eller være opmærksom på, når man rejser med børn.

Der vil løbende blive lagt nye rejseberetninger ind på siden fra både os selv, men også andre børnefamilier, der selv har planlagt deres rejse, eller som har rejst på alternativ facon.

Endvidere vil I på siden kunne finde informationer om, hvad I rent praktisk bør tænke ind i jeres rejser med børn – bl.a.:

  • Aldersopdelte pakkelister
  • Praktiske tips
  • Information om vaccinationer
  • Seværdigheder i børnehøjde
  • Anbefalinger af gode og børnevenlige hoteller

Min indtægt

Rundt om på siden vil I kunne finde affiliate-links, da det for mange bloggere er den måde, hvorpå man kan tjene lidt penge. I kan læse mere om hvordan jeg tjener penge som blogger her.
Det betyder, at jeg i mine artikler eller indlæg linker til nogle produkter, som kan købes på nogle bestemte hjemmesider, bl.a. Solbutikken.dk, Hotels.com, Zalando.dk m.m..
Hvis I køber disse produkter via de links, der ligger på min hjemmeside, tjener jeg en lille procentdel af salget. Det koster ikke jer noget 🙂
Det gælder både ved køb af rejseprodukter, badetøj, bestilling af hoteller m.m.

Ud over affiliate er det også muligt for virksomheder at lave aftaler med mig om, at jeg på min hjemmeside laver særlige reklamekampagner for deres produkter.
Endvidere skriver jeg tekster og holder foredrag.

Er du interesseret i et samarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Presse

Læs her seneste artikel om www.atrejsemedboern.dk:

Kontaktinformation

Har du spørgsmål, kan du skrive til mig på stine@atrejsemedboern.dk.

Har du brug for at tale med mig om reklamer eller i forbindelse med artikler, kan du ringe til mig på 40199983.
Jeg vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål.

Hvis du ønsker at berige os med din og din families rejseberetning, gode råd og informationer om en særlig rejseoplevelse, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Find også At rejse med børn på Facebook – så kan du løbende blive opdateret med ny inspiration, guides og tips hvis du vil rejse til spændende steder i verden.

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked