Om os

Hvem er vi?

Mit navn er Christina Juul Kammerlander (også kaldet Stine), og jeg er personen bag denne hjemmeside, som vi i et ”familiefællesskab” har valgt at kalde ”At rejse med børn”.

Efter i mange år at have arbejdet som socialrådgiver i et job, der indebar, at jeg var udkørt og utilfreds, når jeg kom hjem, og derfor havde alt for lidt overskud til nærvær med min familie, tog jeg for et par år siden beslutningen om at sige mit job op. Det var et farvel til tryghed og en fast indtægt, og goddag til et liv med tid til ro og nærvær – og ikke mindst; ingen fast indtægt!
Til gengæld har jeg i dag fået en lykkeligere tilværelse uden travlhed og træthed, hvilket har skabt overskud til at tænke nye tanker om, hvad jeg brænder for at arbejde med – nemlig at inspirere andre til at rejse sammen med deres børn, og få nogle helt unikke oplevelser!

Jeg er gift med Michael, som arbejder ved Falck, og som elsker at rejse lige så meget, som jeg gør.
Sammen har vi 3 modige, kloge og eventyrlystne døtre.

Bjørk på 10 år, som er finurlig, enormt glad og snakkende, og som ikke forstår hvorfor Grønland hedder Grønland, når nu landet på et verdenskort er hvidt – og hvorfor Island hedder Island, når nu det på kortet er grønt. Hun mener, at det burde være omvendt!

Pauline på 14 år, som har vilde krøller og en kæmpe almen viden. Hun er videbegærlig og retfærdighedssøgende. Hun ved en hel del om verdens religioner, og kan også berette om rigtig meget af det, der generelt sker ude i verden. Pauline elsker at dykke, og er ret vild med hajer. Pauline yder en kæmpe omsorg for andre, og ved, at der altid er en årsag til, at man agerer, som man gør.

Clara på 17 år, som kan græde ved tanken om, at der er måneder til, at vi skal ud at rejse igen – hun kan ikke vente. Hun interesserer sig for social retfærdighed, og hun donerer gerne sine lommepenge til fattige mennesker i udlandet. Når Clara bliver voksen, vil hun åbne et børnehjem i Indien.

For os alle er det at rejse en åben dør ind til nye verdener og relationer. Det er indsigt og viden, eventyr og nysgerrighed, der stilles.
Det binder os sammen som familie i fælles oplevelser og følelsen af, at vi sammen kan det meste.
Ikke nok med, at vi får stillet vores eventyrlyst, når vi rejser, så er vi også overbeviste om, at vores børn bliver klogere, mere socialt bevidste, rummelige og i stand til at kunne drage konstruktive sammenligninger, som de vil kunne få glæde af resten af deres liv.

Hvorfor ”At rejse med børn”

Vi lever i overensstemmelse med vores værdier, når vi rejser, og har derfor rejst med vores børn, siden de var små.
I første omgang startede vi ud med at tage på charterrejser, men vores nysgerrighed blev aldrig helt stillet. Vi syntes ikke, at vi fik nok for pengene.
Da vores mellemste datter var 2 og vores ældste 6 år, tog vi derfor på vores første, længerevarende rygsækrejse, hvor vi rejste Asien rundt. Vi planlagde selv alt – og fik fuld valuta for pengene.
Vi fandt ud af, at verden ligger åben, og at den med kyshånd tager imod familer med børn. Og ikke mindst, at det ikke er hverken farligt, besværligt eller dyrt, når man selv planlægger og sammensætter sin rejse.
Vi brænder derfor rigtig meget for at inspirere andre til at gøre det samme.
Af den årsag – og for at give børnefamilier den brugbare information om at rejse rundt med deres børn, som vi ikke selv har kunnet finde – startede jeg i april 2015 stille og roligt denne hjemmeside op. Mest af alt for at inspirere med rejseberetninger – egnes, som andres – men også for at lave guides til, hvordan dette bedst muligt kan lade sig gøre.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål, kan du skrive til mig på stine@atrejsemedboern.dk.

Har du brug for at tale med mig om reklamer eller i forbindelse med artikler, kan du ringe til mig på 0045 40 19 99 83
Jeg vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål.

Hvis du ønsker at berige os med din og din families rejseberetning, gode råd og informationer om en særlig rejseoplevelse, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Find også At rejse med børn på Facebook – så kan du løbende blive opdateret med ny inspiration, guides og tips hvis du vil rejse til spændende steder i verden.

God fornøjelse

Stine

at rejse med børn
Mikkels Vej 14
7140  Stouby
Danmark

cvr: 37 14 90 71

Follow my blog with Bloglovin