Hvem er vi?

Velkommen til vores side, som handler om det, vi allerbedst kan lide i vores familie; at rejse ud i verden og være sammen som familie.
Mit navn er Christina, men mest af alt kaldes jeg bare Stine. Jeg er den heldige mama til 3 fantastiske piger; Clara, Pauline og Bjørk, og sammen med deres søde far, Michael, har vi efterhånden været på en del skønne eventyr sammen.

Det er mange år siden, vi startede vores rejseliv, og dengang var vores børn små. Derfor hedder siden “At rejse med børn”. I dag er vores børn blevet store, men de er jo stadig vores børn 😉 – også selv om vuggestue og børnehave er blevet skiftet ud med folkeskole og gymnasium.
Vores “livsprincipper” er stadig de samme; vi rejser for at opleve sammen og for at være sammen. Men også fordi vi er overbeviste om, at det er i mødet med andre mennesker, at de allerstørste oplevelser findes.

Uanset hvorhen vores rejser går, bliver vi altid inspireret, får indsigt samtidig med, at vi udvider vores horisont, og bliver klogere og modigere – fantastiske berigelser at dele med sine børn!

Her på “At rejse med børn” deler jeg ud af disse rejseoplevelser.

Jeg er for længe siden stoppet med at bruge filter på mine billeder, for jeg gider ganske enkelt ikke at skabe nogle historier og billeder, der ikke tager afsæt i virkeligheden.

Derfor er det heller ikke glansbilleder, men virkeligheden, som vores rejseberetninger og billeder afspejler.

Jeg har altid haft troværdighed allerøverst på min liste af værdier, og af samme årsag ville det slet ikke give mening, hvis vi tror, at et filter på virkeligheden ikke bliver opdaget, hvis andre skulle få lyst til at rejse i vores fodspor. Med andre ord; her på siden får I, hvad I ser!
Det samme gælder historierne om, hvad vores rejser og livsstil har givet os som familie – for det kan jeg jo bare SLET ikke undlade at flette ind i vores rejseberetninger 😉

Kontaktinformation

Har du spørgsmål, kan du skrive til mig på stine@atrejsemedboern.dk.

Har du brug for at tale med mig om reklamer eller i forbindelse med artikler, kan du ringe til mig på 0045 40 19 99 83
Jeg vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål.

Hvis du ønsker at berige os med din og din families rejseberetning, gode råd og informationer om en særlig rejseoplevelse, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Find også At rejse med børn på Facebook – så kan du løbende blive opdateret med ny inspiration, guides og tips hvis du vil rejse til spændende steder i verden.

God fornøjelse
Stine

at rejse med børn

Mikkels Vej 14
7140  Stouby
Danmark
Tlfnr.: +45 40 19 99 83
E-mail: stine@atrejsemedboern.dk
Cvr: 37 14 90 71

Giv gerne artiklen de fortjente stjerner 🙂