Hvem er vi?

Velkommen til vores side, der er spækket med personlige rejseberetninger.
Selvom vi efterhånden har besøgt en del spændende lande i verden, har vores side et stort fokus på Maldiverne og USA.
Maldiverne, fordi det er vores absolutte favoritdestination i HELE verden – USA, fordi vi bor i Arizona, og dermed har mulighed for give en lidt dybere indsigt i Grand Canyon Statens fantastiske seværdigheder.

Oprindelig oprettede jeg denne side, fordi jeg selv manglede et sted, hvor jeg kunne hente en masse informationer om det, at rejse med børn. Det var altså før de sociale mediers “storhedstid”. Af samme årsag er siden her ved at være en gammel dame, og at jeg dengang valgte at kalde siden “At rejse med børn”, var nok ikke den klogeste beslutning, jeg nogensinde har taget… Sådan nogle størrelser vokser jo!
Alligevel tænker jeg, at der er masser af både inspiration og storytelling at hente hér på siden. Inspiration til rejsemål og oplevelser, men også lidt om, hvordan ens børn påvirkes til robusthed og en ukompliceret tilgang til livet – blandt andet via rejser og mødet med mennesker og andre kulturer.

Mit navn er Christina, men det er der aldrig nogen, der har kaldt mig. Jeg er bare Stine. Jeg er den heldige mama til 3 fantastiske piger, hvis liv i Danmark er skiftet ud med en dagligdag i det amerikanske skolesystem i form af Middle School og studier på Arizona State University.
Bjørk går i Middle School, og Pauline og Clara på ASU, hvor de læser henholdsvis Political Science (med en minor i Global Studies og et certificate i Human Rights) og Justice Studies.
Deres mange rejser til steder i verden, hvor ikke alle lever i velstand, har lært dem at sætte tingene i perspektiv, hvorfor de er drevet af at lave frivilligt arbejde og gøre en forskel for andre. Om det er i et Soup Kitchen, i områder med hjemløse, på børnehjem eller med herreløse katte, så ved de, at selv en lille indsats kan gøre den store forskel. Det gør mig stolt!
Jeg er uddannet socialrådgiver, og har arbejdet som sådan i mange år. Det er dog et job, der slider de fleste ildsjæle ihjel, og for mit vedkommende var det ikke det værd. Heller ikke selvom jeg er socialrådgiver helt ind i hjertet. Jeg er dog af den overbevisning, at de fleste af os kan meget mere, end det vi er uddannet til – vi skal bare turde gøre det. Derfor skriver jeg i stedet for til evig tid at rulle en tung sten op ad en stejl bjergside.
Jeg har forskellige rejsegrupper på facebook, blandt andet Maldiverne Rejsefællesskab og Rejsefællesskabet om at rejse med børn.
Generelt har jeg lavet rigtig mange ting i mit liv, når det har føltes rigtigt. Lige nu er jeg dog hovedsageligt American House Wife, hvilket næsten er en fuldtidsbeskæftigelse i sig selv. Livet som expat og medfølgende ægtefælle er nemlig HELT anderledes end livet i Danmark, hvilket jeg også på sigt vil skrive om herinde.
Generelt er vi en familie, der ikke har så mange kasser i vores liv. Vi trives bedst, når vi får en idé, som kan føres ud i livet inden for relativ kort tid. Jeg har derfor heller ikke så mange principper – udover at jeg for længe siden er stoppet med at bruge filter på mine billeder, fordi jeg ganske enkelt ikke gider at skabe nogle historier og billeder, der ikke tager afsæt i virkeligheden. Her får I altså, hvad I ser! Derfor er det heller ikke glansbilleder, men virkeligheden, som vores hverdag, rejseberetninger og billeder afspejler.

Har du lyst, kan du følge os på facebook At rejse med børn på Facebook eller Instagram, hvor jeg poster billeder og små beretninger fra vores rejser både i udlandet og her i USA, men også fra hverdagslivet som expats i Arizona.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål, kan du skrive til mig på stine@atrejsemedboern.dk.
Find også At rejse med børn på Facebook – så kan du løbende blive opdateret med ny inspiration, guides og tips hvis du vil rejse til spændende steder i verden.

God fornøjelse
Stine

at rejse med børn


E-mail: stine@atrejsemedboern.dk
Cvr: 37 14 90 71