Maldiverne

maldiverne

Maldiverne

Jeg tror, at rigtig mange mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv har drømt om at komme til Maldiverne. Vi har i hvert fald, hvorfor det for os derfor også var en drøm, der gik i opfyldelse, da vi i sommeren 2016 fik mulighed for at besøge dette fantastiske ørige.

Maldiverne er lige præcis, som i en drøm; klart turkisfarvet vand, snorkeloplevelser i verdensklasse, de fineste paradisstrande med kridhvidt sand, svajende palmer, og ikke mindst; en befolkning, som udviser en gæstfrihed uden lige.

Man forbinder ofte en ferie til Maldiverne med urealistisk dyre resorts og – indrømmet – ud af de i alt 120 resorts på Maldiverne er langt de fleste faktisk temmelig dyre. Dog findes der også nogle resorts, som er til at komme til for helt almindelige mennesker – specielt hvis I rejser uden for højsæssonen (som vi gjorde, og vi havde fantastisk vejr).
Derudover kører mange resorts løbende gode tilbud, så det er bare at holde øje!

Vigtigst af alt, så har Maldiverne dog i 2012 besluttet at udvikle turismen i landet, hvorfor det nu også er muligt at bo på ganske almindelige guesthouses, hvilket har medført, at landet efterhånden også er at betragte som en næsten ganske almindelig backpacker-destination, hvilket jeg ikke er sikker på endnu er udbredt viden blandt de mange, der drømmer om at komme til landet.

Maldiverne er et af vores vigtigste temaer her på bloggen, og vi skal klart afsted igen inden for de kommende år. Vi har derfor lavet nedenstående 8 indlæg, og håber, at I her kan finde lidt inspiration og hjælp til at planlægge en tur til dette fantastisk smukke land.

Maldiverne: planlægning og booking!

Det er nemt at planlægge sin egen rejse til Maldiverne. Derudover er befolkningen på Maldiverne så gæstfri og serviceminded, at de med et stort overskud nok skal bidrage til, at hele jeres rejse flasker sig lige præcis, som I havde forestillet jer det.
En kæmpe fordel er derudover, at de fleste taler rigtig godt engelsk, hvilket letter alle former for kommunikation, og dermed også gør planlægning og booking af forskellige ting meget, meget nemmere.

billige flybilletter til maldiverne

Vi har lavet en guide med de forskellige muligheder, der findes for at flyve til Maldiverne, da en rejse til Maldiverne med fordel kan kombineres med andre destinationer i Asien.

guide til at rejse til north male atollen på maldiverne

Derudover har vi lavet en guide til North Male Atollen, som er den Atoll, der er nemmest at komme til på Maldiverne.

info om maldiverne

Endvidere har vi udfærdiget et indlæg om generel info om Maldiverne, hvor I kan få et overblik over alt, hvad der er værd at vide, inden I tager afsted.


 

Maldiverne: inspiration!

En af de ting, som bekymrede os inden vi tog afsted, var, om vi ville opleve det Maldiverne, vi havde drømt om. Fandt vi den rigtige ø med lige præcis de paradisiske drømmestrande, som vi havde længtes efter at opleve? Var vejret godt, når nu vi rejste i lavsæsonen? Hvordan mon vi kunne gå klædt i et muslimsk land o.s.v.?
Læs og se billeder fra vores rejse i det nedenstående, og få dermed et indblik i, hvordan vores bekymringer blev gjort til skamme.

Fam. Kammerlanders besøg på tre forskellige øer på Baa Atollen, sommeren 2016 – 2 voksne og 3 børn på hhv. 7, 11 og 15 år.

Del 1 – Første stop på vores rejse til Maldiverne; Mødet med Dharavandhoo på Baa Atollen. Det skønneste guesthouse, lokalt liv, sandbanker og dykkercertifikat til både store og små.

Del 2 – 5 dasedage på et resort på Maldiverne. Reethi Beach Resort og tilbagelænet luksus på pæle.

ferie på maldiverne med børn

Del 3 – Fulhadhoo; en isoleret paradisø uden turister på både godt og ondt – sidste stop på vores ferie til Maldiverne.

 

det bliver spændende at rejse til maldiverne

Læs her om vores research inden vores første rejse til Maldiverne.

billeder fra maldiverne

Se 300 billeder fra Maldiverne, som IKKE er photoshoppet!

 


 

Se også alle vores 24 artikler om Sri Lanka, som er en fantastiske destination at kombinere med Maldiverne