Gode rejseråd & tanker

parkering i hamburg lufthavn

Se mulighederne for parkering ved Hamburg Lufthavn! BOOK I GOD TID!

  Flyver I på ferie fra Hamburg Lufthavn? Få her en udførlig oversigt over parkerings- og overnatningsmuligheder i og omkring Hamburg Lufthavn. Hvorfor flyve fra Hamburg Lufthavn? Der kan ofte være gode besparelser i at flyve fra Hamburg – specielt hvis I bor i Jylland! København og Hamburg Lufthavn har stort set identiske ruter og …

Se mulighederne for parkering ved Hamburg Lufthavn! BOOK I GOD TID! Læs mere »

Hvad får børn ud af at rejse ud i verden?

Jeg tror ikke, at der findes mange familier, som ikke drømmer om vidunderlige rejser og ferier, hvor der bare er masser af tid til at være sammen og nyde. Heldige er de, der har muligheden!
Men hvad er det så egentlig, at børn får ud af at rejse ud i verden sammen med deres familie? – ja, altså naturligvis udover en ferie, hvor alle er sammen, hvor der kan bades i en pool, og hvor vejret ofte næsten med garanti er bedre end det, vi oplever i Danmark?

Det er min holdning, at det godt kan betale sig at overveje hvilken indflydelse dét at rejse, og selvfølgelig også ens generelle livsstil, har på vores børn liv – både nu og fremover.
Jeg kan derfor indimellem – med en blanding af lige dele stolthed og frygt – blive ramt af tankerne om den påvirkning, som jeg oplever, at rejselivet har haft på vores børns måde at møde verden på.

dejligt tanker fra en teenager der tager på ferie med sine forældre

En teenagers tanker om og forventninger til en familieferie

En teenagers tanker om og forventninger til en familieferie Jeg hedder Clara. Jeg er 14 år og dermed pr. definition teenager 🙂 Du kan derfor her læse lidt om en teenagers tanker i forhold til det, at holde ferie med sin familie. Meget, meget snart er vi på vej igen! Denne gang går turen tilbage …

En teenagers tanker om og forventninger til en familieferie Læs mere »