rejseoplevelser

Har I haft en rejseoplevelse, som I har lyst til at dele med andre?

rejseoplevelser

Har I nogensinde haft en rejseoplevelse, som I bare ALDRIG glemmer?

I så fald; Har I lyst til at dele den?

Der er INTET så berigende, som fortællinger om smukke rejser og mødet med andre kulturer!
At læse om andres rejseoplevelser inspirerer, og giver dermed også lyst til selv at drage ud i verden på eventyr. Måske vi sågar får mod på at rejse på andre måder end tidligere, eller at besøge lande, som vi ellers aldrig havde overvejet.

Derfor; har I en rejseberetning, gode oplevelser fra et land, I har besøgt eller bare råd om, hvad I mener, at man SKAL opleve i den del af verden, som I har været i, så kontakt mig endelig! Jeg bliver så glad!

Vær med til at inspirere og gøre en forskel for andre med fortællinger om jeres rejseoplevelser!
Rejseberetninger har nemlig den fantastiske effekt, at de:

  • Først og fremmest inspirerer til rejser i andre lande, som man aldrig tidligere har været i.
  • Åbner øjnene for destinationer i verden, som man måske aldrig selv havde tænkt.
  • Gør opmærksom på spændende rejseoplevelser i nye områder eller bare ”must-sees” i lande, som man har planer om at returnere til.
  • Giver gode råd og fif i forhold til hvilke seværdigheder eller oplevelser, man vil kunne få glæde af på en rejse til et land, som andre har været så heldige at besøge.
  • Anbefaler hoteller, der har lige præcis den stemning, som man går efter, og dermed også kan være en anbefaling af, hvor man evt. skal bo på sin næste rejse.
  • Henviser til de bedste strande, den skønneste stemning, den bedste atmosfære og den mest velsmagende mad.
  • Giver via andres erfaringer råd om, hvordan man bedst og nemmest selv kan planlægge sin rejse. En stor hjælp i forhold til research, som kan spare én for både tid og penge.
  • Mest af alt, er det andres ærlige og ægte fortællinger <3

Vi er yderst taknemmelige for de utrolig fine og spændende rejseberetninger, som vi indtil videre har modtaget fra andre børnefamilier, da både vi selv andre har haft utrolig god gavn af disse.
For fremover at kunne give vores læsere endnu mere hjælp – både i forhold til inspirationskilder og guides – vil rigtig gerne have endnu flere gode og spændende input, store som små, både i forhold til rejsedestinationer, strande, byer, seværdigheder, oplevelser, overnatningssteder, restauranter, tanker og reflektioner.

Har I lyst til at dele jeres rejseoplevelser med os og alle vores søde læsere, eller har I blot gode råd, kan jeres erfaringer videreformidles på flere måder.
Har I gode råd og fif, kan I skrive disse direkte til mig på stine@atrejsemedboern.dk.
Har I en rejseberetning, som I brænder for at dele med andre, kan I enten selv give jer i kast med at skrive denne, eller få mig til at gøre det. Ønsker I, at jeg skal skrive om jeres rejseoplevelser, kan dette gøres ved enten telefoninterview, eller ved at vi mødes, hvis ellers vi bor på nogenlunde samme breddegrad.

 

sri lanka

maldiverne

cuba

huskelister til ferien

se vores guide til snorkeludstyr her

badetøj baby

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *