sådan kan man tjene penge som blogger

Sådan tjener jeg penge som blogger

sådan tjener jeg penge som blogger

Når man brænder for at leve af at kunne arbejde med sin passion, og derfor vælger at blive selvstændig, er det helt naturligt at tænke på indtægtskilder.
Èn ting er at brænde for noget, og at være idealist – noget andet er, om man kan leve af det!

Hvordan tjener man penge som blogger?

Som selvstændig, der gerne vil tjene penge på at sælge drømme, budskaber og inspiration, findes der flere former for metoder at tjene penge på – min hjemmeside og blog er én af kilderne.
At skulle tjene penge på at blogge eller på at have en hjemmeside, er en forholdsvis ny forretningsmodel, som har vundet indpas i takt med udviklingen af internethandlen.
Et eksempel er, at man som ejer af en hjemmeside f.eks. kan tjene lidt penge via bannerannoncer eller via sponsorede indlæg.

En anden variant er det, man kalder affiliate. At benytte sig af affiliate marketing betyder, at jeg på min side har nogle links til diverse virksomheder – såsom hotels.com, zanox.dk, lonely-planet, solbutikken.dk og mange flere, som jeg har en partnerskabsaftale med.
Når man klikker på et af disse links, registreres, at jeg har henvist en potentiel kunde til virksomheden.
Hvis det via dette klik viser sig, at kunden køber noget, får jeg en lille provision af dette salg. Det er ikke noget, du som kunde lægger mærke til, men en provision, som virksomheden giver til mig, fordi jeg har skaffet kunder til dem. Har du selv lyst til at kaste dig over denne forretningsmodel, kan du få et overblik over alle affiliate aftaler hos adfinder.

Det er denne forretningsmodel, som skal bidrage til min indkomst som selvstændig.

Rejseklinikken.dk – Udlandsvaccination til din rejse!

Rejseklinikken.dk er en privat og uafhængig klinik der har eksisteret siden år 2000. Hos Rejseklinikken får du altid professionel og specialiseret rådgivning med hensyn til rejsevaccinationer, der er relevante for dit rejsemål. Du får naturligvis også specialiseret rådgivning om rejsemedicin, dvs. om de sygdomme, der findes ude i verden og som du kan pådrage dig på din rejse – eksempelvis Malaria, Dengue Feber, Gul Feber. De er altid opdateret på nye tropesygdomme og udviklingen i epidemier, så hos os kan du altid være sikker på at få en kvalificeret rådgivning om udlandsvaccination, rejsemedicin med meget mere.

 

1 kommentar til “Sådan tjener jeg penge som blogger”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *