Rejs billigt og få råd til flere ferier sammen med jeres børn

ferie-med-boern

Rejs billigt og få råd til flere ferier sammen med jeres børn

Tips til hvordan I kan rejse billigst muligt, og dermed kan holde endnu flere ferier sammen med jeres børn.

Jeg bliver bare ALDRIG færdig med at lave sparelister!! Jo flere spareråd jeg kan følge, jo mere kan jeg komme på ferie med mine børn!
Det er vores holdning, at selv om vi rejser afsted sammen med vores børn, så kan vi godt rejse på budget. At finde de bedste og billigste alternativer og muligheder, giver udsigt til at rejse oftere, og dermed også at blive langt rigere på oplevelser og samvær.

Læs her vores råd til, hvordan I får mest muligt for jeres penge, hvis I, som os, elsker at rejse.

1. Book og arranger selv jeres rejse! Der er mange penge at spare på den konto!

Fly:

Brug troværdige søgemaskiner såsom Momondo, når I skal finde de billigst mulige flybilletter, da disse søgemaskiner sammenligner priser på forskellige afgange, og dermed også fremkommer med de bedste billetter til de billigste priser.
Sørg for at booke jeres flybilletterne i god tid, og gerne på en tirsdag eller onsdag 🙂

Hoteller:

Benyt jer af søgemaskiner, når I leder efter gode tilbud på hoteller – det er der masser af fordele ved.
Hotelscombined.com vil I have den fordel, at I lynhurtigt vil kunne danne jer et overblik over, hvilke hoteludbydere, der har de billigste og bedste ophold til prisen. Der vil ofte være gode rabatter at hente her.
Derudover har Hotels.com tilbud som ”Saml 10 nætter og få 1 bonusovernatning”, hvilket jo også er en slags besparelse.
Agoda.com har endvidere et pointsystem, som giver gode besparelser ved bestillinger af hoteller, hvis I opretter jer som medlemmer.

2. Flyv fra Tyskland eller Sverige!

Bor I i Jylland, så søg efter flybilletter fra Hamburg!
Bor I på Sjælland, så søg efter flybilletter fra Sverige!
Det er ofte langt billigere at flyve fra både Tyskland og Sverige, end fra Danmark.
Derudover er det ligeledes langt billigere at langtidsparkere i tyske lufthavne, end i danske.

3. Modtag tilbud fra relevante rejseudbydere!

Hook jer op på en seriøs rejseudbyders hjemmeside, som sælger rejser til de destinationer, som I finder interessante. Indimellem kommer der tilbud, som næsten er for gode til at være sande. I så fald; slå til!!

4. Vær risikovillige og rejs uden for sæsonen!

Er I risikovillige, så rejs på ferie med jeres børn uden for sæsonen eller mellem 2 sæsoner.
Når man anbefaler at rejse i bestemte sæsoner skyldes det både vejret (monsuner o.s.v.) og de forskellige landes højtider og ferieperioder.
Det giver derfor sig selv, at ”peak-season” også er ”expensive-season”. Udbud og efterspørgsel spiller naturligvis ind, og mange feriedestinationer tager ved rent prismæssigt, når de ved, at der er høj efterspørgsel.
Er I lidt risikovillige, kan I dog med succes rejse UDEN for sæsonen, og dermed spare rigtig meget på hoteller, mad, fly o.s.v. Når jeg skriver ”risikovillig” hænger det sammen med, at sandsynligheden for dårligt vejr med regn m.m. kan spille ind. Dette er et faktum, I bør have med i jeres overvejelser.

5. Besøg færre byer og steder i det land, I rejser til!

Bliver I lidt længere tid på ét sted, vil I evt. kunne forhandle en god pris med det hotel, I opholder jer på i en længere periode. Derudover sparer I rigtig mange penge på transportudgifter.
Tag jer tid til at lære det land at kende, som I befinder jer i. Kom ned i gear, udforsk evt. nærmiljøet på gå-ben eller cykler, brug lokalområdets seværdigheder, naturen, strandene og  – ikke mindst – tag jer tid til bare ”at være” og at dyrke noget af det, vi som familie også elsker, når vi holder ferie med vores børn, nemlig; nærvær!

6. Bestem jer for at udforske nogle af de lande i verden, som er billige at rejse til!

Visse steder i verden er leveomkostningerne relativt lave. F.eks. er mange lande i Asien stadig meget billigere at besøge, end de fleste europæiske lande. Lav lidt research, og tag så land for land!

7. Har I tid nok, vil I kunne spare mange penge på at rejse ”langsomt”!

Benyt jer af de lokale transportmuligheder, så som færger, busser, tog m.m. Det er langsommeligt og knapt så bekvemmeligt, men der er MANGE penge at spare!

8. Meld jer til portaler for boligbytte eller bo på guesthouses!

Byt bolig med andre rejsende, eller benyt jer af de gode og billigere guesthouses og diverse tilbud om homestay rundt omkring i verden. Tjek altid TripAdvisor for anmeldelser, så I ikke får dårlige oplevelser.
Lej evt. selv jeres hus eller lejlighed ud, når I rejser ud i verden – det giver lige et lille ekstra rejsetilskud, og gør samtidig andre glade 🙂

9. Bevæg jer lidt væk fra turistområderne og spis billigt!

Når I bevæger jer lidt væk fra turistområderne, vil I opdage alle de muligheder, der er for at spise ved gadekøkkener eller på de lokale restauranter. God, velsmagende og meget billig mad kan på disse spændende steder indtages for relativt få penge. Sørg dog først for at sikre jer, at hygiejnen er ok. Er der ”run på” og massevis af gæster, kan I næsten være sikre på, at maden er frisk og god.
Gå også på de lokale markeder, og køb jeres frugt og snacks enten her eller i de lokale supermarkeder.

10. Få et SAS-mastercard!

Med et SAS-mastercard kan I optjene eurobonus-point!
Når I bruger kortet, sparer I point sammen, som senere kan bruges på flybilletter, hoteller m.m.

11. Sådan helt generelt; spar på ALT unødigt!

Sæt jer ned og lav en liste over nødvendige og unødvendige udgifter. I vil med garanti blive overraskede over, hvor meget I sådan helt reelt vil kunne få ”sorteret” ud.
Læs evt. vores andre spareråd her, som giver gode tips til, hvordan I kan spare i hverdagen, og dermed få skabt et økonomisk råderum, som I i sidste ende vil kunne bruge i forhold til at holde endnu flere ferier sammen med jeres børn!

Der forekommer reklame i indlægget. Reklamen er i form af henvisninger til netshops, der forhandler de produkter, vi selv har haft stor glæde af at medbringe på vores rejser, og som vi derfor anbefaler til andre. Købes produkterne via vores links, får vi provision af salget. For mere information, kan I evt. læse mere i vores cookie- og privatlivspolitik.

2 Comments on Rejs billigt og få råd til flere ferier sammen med jeres børn

 1. Hej Stine

  Hvilken søgemaskine bruger I, når i søger flybilletter fra Tyskland?

  MVH Stine L

  • Hej Stine.
   Vi bruger Momondo 🙂
   Sidst fandt vi billetter til 19.5000 kr. til Cuba for os alle 5 med Air France.
   De bedste hilsner fra Stine

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


Follow my blog with Bloglovin