SEYCHELLERNE

SEYCHELLERNE

INSPIRATION TIL REJSER TIL SEYCHELLERNE

Inspiration til jeres rejse til Seychellerne.

La Digue La Digue på Seychellerne – tips til oplevelser på drømmeøen over alle!

På en rejse til Seychellerne må I ikke gå glip af at opleve den lille perle i Det Indiske Ocean; La Digue! Nyd den tilbagelænede afrikanske stemningen, mens I cykler rundt på den lille tropiske og smukke ø, udforsk de fantastiske strande, og lad jer begejstre af sanseindtryk fra den overvældende natur.

Praslin I kan her læse alt det, I bør vide om Praslin på Seychellerne

Skal I holde ferie på Seychellerne, og ønsker I at udforske landets 2. største ø, Praslin, kan I med fordel her læse vores guide til Praslin's seværdigheder og mange underskønne strande. Oplev nogle af verdens smukkeste strande få fif til vandreture, og oplev "Edens Have" på vidunderlige Praslin.

mahe Guide til oplevelser og seværdigheder på Mahé – hovedøen på Seychellerne!

Skal I holde ferie på Seychellerne, og ønsker I at bruge lidt tid på at udforske hovedøen Mahé, kan I med fordel her læse vores guide til Mahé's seværdigheder og mange skønne oplevelser i den smukke og frodige natur. Læs hvilke strande, der er anbefalelsesværdige, få fif til vandreture og meget, meget mere.

de smukke øer på seychellerne skal opleves Se hvilke øer på Seychellerne, der passer til jeres ønsker for en drømmeferie!

Vil I gerne selv planlægge jeres rejse til Seychellerne, kan I her danne jer et overblik over øerne på Seychellerne, og dermed blive afklarede i.f.t. hvilke øer i landet, der kan være relevante for jer at lægge vejen forbi. Uanset hvilke øer I vælger, vil I med garanti opleve at holde ferie i paradis.

praktisk info om seychellerne Alt om seychellerne – praktisk info om landet!

Overvejer I at rejse til Seychellerne, og har I behov for praktiske informationer, således I kan forberede jer bedst muligt, så læs her ALT om landet. Find informationer om bl.a. regler for indrejse i landet, råd om beskyttelse mod myg o.s.v. - med andre ord; alt hvad der er værd at vide om Seychellerne!

Overblik over prisniveauet på Seychellerne – Seychellerne på ‘budget'!

Hvordan I kan rejse til Seychellerne på et nogenlunde budget – helt billigt bliver det nok aldrig! En rejse til Seychellerne bliver næsten altid forbundet med noget luksuriøst, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Seychellerne er nemlig meget, meget mere end blot luksus-resorts, og det er rent faktisk muligt at besøge paradis-landet på …

SEYCHELLERNE Læs mere »

seychellerne med børn VIl I gerne til Seychellerne med børn? Så følg med på bloggen fremover!

Seychellerne med børn! Det er da lige præcis det, vi skal - sågar meget snart! Og jeg behøver vel ikke skrive, at vi GLÆDER os? Foran venter os en måned på Seychellerne, og vi kan næsten ikke vente med at udforske øerne. Følg med på bloggen, og bliv selv inspireret til en rejse til Seychellerne.