Seychellerne

Seychellerne er et lille ørige bestående af 115 øer med kun 90.000 indbyggere. Til gengæld føles landet relativt stort, når det kommer til oplevelser i den overvældende natur, hvor I vil kunne møde kæmpe landskildpadder, farverige fugle, store flyvende hunde, insekter i utrolige størrelser, og eksotiske væsner i det smukke Indiske Ocean, som omgiver landet.
Seychellerne er indbegrebet af stille og rendyrket paradis – med bounty-strande, som taget ud af reklamer, og frodig regnskov, der kærligt smyger sig omkring de smukkeste bugter, og hvor farverne på himmel og hav på magisk vis næsten går i ét med hinanden.
Et besøg i landet er et sansebombardement af de helt store, og samtidig et møde med en befolkning, som har et afslappende og ukompliceret syn på livet, hvilket ikke kan undgå at have en afsmittende effekt. Spørger I en seychellois, hvad han ønsker sig af livet, så er svaret; at være lykkelig! Et svar, der meget tydeligt afspejler den atmosfære, som I vil opleve at finde på Seychellerne, der på skønneste facon emmer af tilbagelænet stemning og afrikanske vibes.
Den seychelliske ånd – kombineret med dage fulde af spændende indtryk og lune tropiske aftener med skønsang fra cikaderne og en mild brise, der fejer hen over palmer og træer – er alt sammen medvirkende til at skabe den nærmest perfekte destination for familier, der søger et rejsemål, der på én gang er både eventyrligt, men samtidig sikkert og trygt.

Drømmer I selv om at opleve Seychellerne, kan I her læse lidt om vores rejseråd i forhold til et besøg i landet, se vores anbefalinger af hvilke øer I med fordel kan besøge, og samtidig blive inspireret til, hvordan I bedst muligt kan opleve Seychellerne i børnetempo og børnehøjde.

Ønsker I “levende” billeder fra Seychellerne, kan I på vores Youtube-kanal se forskellige små film fra Mahé, Praslin og La Digue. Husk at følge vores kanal, så I løbende kan få fornøjelsen af nye film – og dermed ny inspiration.

Facebook gruppe: Seychellerne Rejsefællesskab

På Facebook finder I gruppen “Seychellerne Rejsefællesskab”. I kan her dele ud af jeres erfaringer, stille spørgsmål eller få hjælp til planlægning af jeres rejse til Seychellerne fra andre, som selv har kendskab til at rejse rundt i landet.

Følg Seychellerne rejsefællesskab på Facebook her!

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

praktisk info om seychellerne

Overvejer I at rejse til Seychellerne, og har I behov for praktiske informationer, således I kan forberede jer bedst muligt, så læs her ALT om landet. Find informationer om bl.a. regler for indrejse i landet, råd om beskyttelse mod myg o.s.v. – med andre ord; alt hvad der er værd at vide om Seychellerne!

[/one_third]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

Hvordan I kan rejse til Seychellerne på et nogenlunde budget – helt billigt bliver det nok aldrig! En rejse til Seychellerne bliver næsten altid forbundet med noget luksuriøst, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være! Tjek prisniveauet på Seychellerne her

[/one_third]

[one_third_last padding=”0 3px 0 3px”]

de smukke øer på seychellerne skal opleves

Vil I gerne selv planlægge jeres rejse til Seychellerne, kan I her danne jer et overblik over øerne på Seychellerne, og dermed blive afklarede i.f.t. hvilke øer i landet, der kan være relevante for jer at lægge vejen forbi. Uanset hvilke øer I vælger, vil I med garanti opleve at holde ferie i paradis.

[/one_third_last]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

mahe

Skal I holde ferie på Seychellerne, og ønsker I at bruge lidt tid på at udforske hovedøen Mahé, kan I med fordel her læse vores guide til Mahé's seværdigheder og mange skønne oplevelser i den smukke og frodige natur. Læs hvilke strande, der er anbefalelsesværdige, få fif til vandreture og meget, meget mere.

[/one_third]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

praslin på seychellerne

Skal I holde ferie på Seychellerne, og ønsker I at udforske landets 2. største ø, Praslin, kan I med fordel her læse vores guide til Praslin's seværdigheder og mange underskønne strande. Se hvor nogle af verdens smukkeste strande ligger, få fif til vandreture, og oplev “Edens Have” på vidunderlige Praslin!

[/one_third]

[one_third_last padding=”0 3px 0 3px”]

ø liv på la digue

På en rejse til Seychellerne må I ikke gå glip af at opleve den lille perle i Det Indiske Ocean; La Digue! Nyd den tilbagelænede afrikanske stemningen, mens I cykler rundt på den lille tropiske og smukke ø, udforsk de fantastiske strande, og lad jer begejstre af sanseindtryk fra den overvældende natur.

[/one_third_last]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

[/one_third]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

[/one_third]

[one_third_last padding=”0 3px 0 3px”]

seychellerne med børn

Efter et år, som har stået i “børnene-rejser-og-mor-og far-bliver-hjemme-og-spiser-billig-havregryn-tegnet”, er tiden ENDELIG kommet, hvor vi kan fortælle om vores næste rejsemål; SEYCHELLERNE!

[/one_third_last]