rundrejse cuba med bus - er det en god rejseform for en rundrejse

Rundrejse Cuba – Hvordan skal vi rejse rundt?

Ønsker: Gode råd til hvilken rute vi skal tage rundt på Cuba?

For hver gang man rejser, lærer man nyt! Og efter vores sidste rejse, som gik til Sri Lanka, er vi heldigvis blevet meget klogere.

Set i bagklogskabens lys, brugte vi al for lidt tid på at planlægge vores tur til Sri Lanka, hvilket resulterede i, at vi endte med at køre langt flere km mens vi var undervejs end nødvendigt.

Vi har derfor denne gang besluttet os for, at lave forarbejdet en smule bedre, og vil derfor bruge tid på at undersøge de forskellige destinationer og diverse transportmuligheder dertil lidt mere grundigt, inden vi rejser til Cuba næste år.

Grundlæggende har vi den holdning, at vi gerne vil opleve så meget som muligt, når vi rejser til et nyt land – det gælder både de mere kendte seværdigheder og kulturskatte, men det handler for os også om at komme til de steder, der endnu ikke er overrendt af turister, og som kan være med til at påvirke følelsen af autencitet. Vi vil altså gerne besøge de steder, hvor vi får nogle gode, kulturelle oplevelser, men samtidig forsøge at få muligheden for at få nogle gode samtaler med de lokale – UDEN at skulle bruge for megen unødig tid på transport. Vi ønsker naturligvis det unikke – men i trygge og bekvemme rammer. Sådan er det vel, når man rejser med børn.

rundrejse på cuba med tog

Som udgangspunkt skal nævnes, at vi er friske på lidt af hvert, og det er ikke nødvendigt, at alt er planlagt ned til mindste detalje. Omvendt er der nogle steder vi er overbeviste om, vi bare skal opleve! Og så har vi samtidig en plan om, at vi allerhelst vil finde og booke de bedste casa particulares i så god tid som muligt.

Rent praktisk er vi en familie på 2 voksne og er 3 børn i alderen 14, 11 og 7 år.

Vi har booket flybilletten, og har 28 overnatninger til rådighed i hele februar 2016.

Vores idé er, at vi vil forsøge at rejse på så lavt et budget som muligt – dog stadig i børnehøjde. En glimrende måde at gøre dette på er at bo på de såkaldte Casa Particulares, hvor man bor hos private (jeg har fundet denne app til Kr. 39,00, som er genial til at navigere rundt mellem de forskellige overnatningsmuligheder og have en dialog med de pågældende). Du kan downloade appen her, som passer til både iPhone og iPad.

Så snart vi har fået ruten på plads, vil vi begynde at undersøge byerne, strandende, overnatningsmulighederne o.s.v.

Nedenstående 2 forslag er, hvad vi har fundet frem til indtil videre, og vi synes, der er fordele og ulemper ved begge alternativer .

Vi håber, at vi kan finde nogle med rejseerfaringer fra Cuba, som har lyst til at komme med yderligere inspiration og idéer, inden vi lægger os fast på en rute og planlægger derfra.

Rute A fokuserer på den typiske førstegangs rundrejse i det vestlige Cuba, og giver samlet set 8 forskellige steder at bo. Deri ligger 25 timers transport til en transportomkostning på Kr. 3.000

Rute B kombinerer rundrejsen i det vestlige Cuba med en afstikker til Øst. Dette med udgangspunkt i, at det østlige Cuba eventuelt kan give os oplevelsen af lidt mere af Cubas historie – og ikke mindst autencitet.

Denne tur giver samlet set 9 forskellige steder at bo. Deri 32 timers transport til en cirka transportomkostning på kr. 7.500.

Bustiderne og priserne har jeg fundet på www.viazul.com .

rundrejse på cuba med taxi

Øvrige taxi- og tog tider/priser har jeg sjusset mig frem til fra diverse blogs etc.

Rute A – Koncentrere os om vest Cuba og ikke gøre det for ambitiøst

 • Dag 1. Vi lander i Varadero lufthavn og har fundet et godt casa particular ved Varadero strand
 • Dag 7. Med bus til Santa Clara (3 timer og 40min) og 44 CUC og 1 overnatning
 • Dag 8. Med bus til Trinidad ( 2 timer og 50min til 32 CUC) og 6 overnatninger
 • Dag 14. Med bus til Cienfuegos (1 time og 40min til 24CUC) og 1 overnatning
 • Dag 15. Med taxi til Playa Largo ved Svinebugten (cirka 1 time 50 CUC eller ?) og udforske området, 4 overnatninger
 • Dag 19. Med bus til Vinales (6 timer) og 4 overnatninger
 • Dag 23. Med taxi til Cayo Levisa (1time og 30 min og 50CUC eller?) og 3 overnatninger
 • Dag 26. Med taxi til Havana (3timer og 75CUC) og 3 overnatninger
 • Dag 29. Med taxi til lufthavnen i Varadero og hjem.

Rute B – Få lidt øst Cuba med når vi nu er der…

 • Dag 1. Vi lander i Varadero lufthavn og har fundet et godt casa particular ved Varadero strand.
 • Dag 7. Med taxi til Playa Largo ved Svinebugten (ca. 2 timer og ca 70CUC) og udforske området, 3 overnatninger.
 • Dag 10. Med taxi til Cienfuegos (cirka 1 time 50 CUC eller ?) og få et kort ophold. Dernæst med bus til Santa Clara ( 1 time og 15min til 24 CUC) og tage en enkelt overnatning.
 • Dag 11. Med bus til Trinidad ( 2 timer og 50min til 32 CUC) og få 4 overnatninger.
 • Dag 15. Med bus til Camagüey (4 timer og 40min til 60 CUC) og få 2 overnatninger.
 • Dag 17. Med tog til Santiago de Cuba (4 timer og 20min) og få 3 overnatninger
 • Dag 20. Med fly til Havana (1time og 15min til Kr. 4.000) og få 3 overnatninger
 • Dag 23. Med bus til Vinales (3 timer og 25 min) og få 3 overnatninger.
 • Dag 26. Med taxi til Cayo Levisa (1time og 30 min til 50CUC eller?) og få 3 overnatninger
 • Dag 29. Med taxi til lufthavnen i Varadero og hjem. (tid og CUC)

Håber at få nogle gode råd til vores rundrejse på Cuba 🙂

cuba

resorts cuba

cubas strande

16 kommentarer til “Rundrejse Cuba – Hvordan skal vi rejse rundt?”

 1. Hej
  Tak for svar.
  Min børn bestemt ikke gode til lange ture i bil, så måske vi skal holde os til fastlandet.?
  Vi ønsker netop en god kombinationsrejse, hvor det måske hedder badeferie, by og badeferie. Dette burde jo være nogenlunde nemt at planlægge sig til på Cuba hvis det bliver det endelige valg. Selv om man forestiller sig Cuba som en gammeldags og hyggelig ø, er der jo netop kommet en del turister der i mange år og øen udvikler sig nok meget i den retning.

  1. Hej Maria.
   Der går endnu MANGE år, før Cuba bliver et velfungerende land. At besøge landet er på mange måder, som at komme rigtig mange år tilbage i tiden. På trods af, at turisterne har besøgt Cuba i mange år, er der virkelig lang vej endnu i forhold til rigtig mange ting. Dog er Cuba – efter min mening – uden sammenligning! Det er virkelig en oplevelse, at besøge landet, som er et sjovt sammensurium af mange ting, som man bare ikke møder andre steder i verden. Men ja, hånden på hjertet synes jeg faktisk også, at der var lidt flere udfordringer i at rejse derude, end ved rejser til så mange andre lande.
   Hvis Ikke dine børn er så vilde med at køre, så bør I vælge lidt kortere strækninger. Jeg kan forestille mig, at I vil synes godt om stranden og vandet ved Varadero – det er meget caribisk. Men, som også nævnt, et meget turistet område. Ved Trinidad kan I også bade – I vil dog skulle køre 15-20 minutter for at komme til stranden fra selve Trinidad. Mange er vilde med stranden der, vi syntes ikke, at den var noget særligt. Men vandet var lunt og sandet ok hvidt 🙂 På den måde kan man sagtens kombinere Trinidad med både by- og badeferie. I får dog ikke den caribiske strandstemning, synes jeg.
   Playa Giron skulle også være ret dejlig – det er svinebugten, så der er lidt historie at komme efter.
   Hvis I vil have nogle af de store seværdigheder i kombination med fantastisk natur (her tænker jeg i særdeleshed på Viñales), så kan I nok ikke helt undgå at køre…
   Hvor længe skal I være afsted?

   1. Vi overvejer både Asien som en kombinationsrejse fordi det kan gøres billigt for en familie på 5, og så kigger vi Cuba, fordi min mand har haft drømmen i mange år. Det skal være i stedet for vores kobberbryllup og vi har tænkt mellem 14-21 dage når vi nu endelig er afsted længere væk. Asien er nem at bruge mange uger på, mens jeg er i tvivl om 21 dage er for meget på Cuba. Når vi rejser plejer vi at bo så vi kan gå ture om dagen/aftenen, altså slentre? og ja, så kombinere det med steder hvor børn på vores alder får noget ud af det. Personligt elsker jeg det gamle, altså en tur tilbage i tiden, og det er der jo mulighed for at få på Cuba.
    Hvilke vaccinationer fik i? Vi voksne har hep a og b da vi rejste i østen før dem, men børnene har pt kun deres almindelige.

    1. Asien er også fantastisk – der er virkelig mange lande, som er skønne at rejse med børn i. Og ja, som du selv skriver, så er prisniveauet i Asien også ret spiseligt.
     I vil med lethed kunne bruge 21 dage på Cuba. Der er virkelig meget at opleve! Dog synes jeg også, at det er lidt mere krævende at rejse rundt på Cuba i forhold til i Asien. Cuba ER bare et anderledes land, og der er meget, som ikke kører helt så glat, som i de asiatiske lande. Vi forsøgte faktisk at sammenligne vores rejser til asiatiske lande med Cuba, mens vi var afsted, men kunne ikke rigtig finde så mange fællesnævner – det er 2 vidt forskellige oplevelser.
     Alt efter hvor og i hvilke byer I kommer til at bo, vil I også kunne få de hyggelige slentreture om aftenen på Cuba. Vi havde skønne aftenture i bl.a. Viñales og Trinidad, da det var byer, som havde en skøn stemning. Særligt i Trinidad, hvor Casa de la Musica har et fantastisk leben om aftenen.
     Cuba ER fantastisk, men lidt mere besværlig at rejse rundt i, synes jeg. Til gengæld kan jeg ikke rigtig sammenligne vores oplevelser i landet med noget andet, jeg tidligere har oplevet.
     Hvad vacciner angår, så er det nødvendigt med hepatitis A og stivkrampe/difteri. De sidstnævnte har jeres børn jo nok, hvis I har fulgt børnevaccinationsprogrammet. Hepatitis A vil være en I så skal sørge for, at de får. Den er i det hele taget bare rigtig god at have, og vores fik deres for mange år siden. Den varer vist i ca. 25 år.
     Kh Stine

 2. Vi overvejer Cuba i februar 19, med børn som vil være godt 11,5, 10 og 6,5 år.
  Vi vil netop gerne bo lokalt i stedet for resort, men det kunne være fedt at høre hvad i fandt godt og skidt på den tur i valgte.

  1. Hej Maria.
   Kan godt forstå, at I overvejer at opleve Cuba. Det er en stor oplevelse at være i landet, og en virkelig anbefalesværdig destination.
   Huh… hvad fandt vi godt og skidt!? Et spændende og stort spørgsmål, synes jeg 🙂 Overvejende var Cuba en fantastisk oplevelse! Indtryk, seværdigheder, natur, befolkning og meget, meget mere. Dog ville vi hoppe Cayo Levisa over – ALT for dyrt og ikke turen dertil værd.
   Vi synes, at kombinationen af casas og resorts var rigtig god. Det var en god blanding af det mere lokale og luksuriøse. Ikke at resorts på Cuba som sådan er luksuriøse… men dog en helt, helt anderledes oplevelse end at bo i casas.
   Casas er hyggelige og meget “nede på jorden”. Der hvor vi boede var maden skøn og velsmagende – og lad mig ellers bare sige; maden er ikke speciel god på Cuba, og vi havde STOR glæde af medbragt knækbrød. En casa er ikke, som der ellers skrives meget om forskellige steder, som at være en del af en cubansk familie. Det er mere et homestay på et sted, der minder om et hostel/hotel. Den del af casaen, man bor i som turist, er afskærmet fra selve familiens dagligdagsliv. Det er dog væsentligt billigere at bo i casas, end at bo på resort.
   Vi nød at bo på resorts, da der var pool, og vi var afsted om sommeren, hvor der nærmest var ulideligt varmt!

   Byer, som jeg synes I skal besøge er;
   Havana – dog ikke for mange dage – det er en stor by præget af både skønhed, forfald og fattigdom. Ikke som sådan for helt små børn.
   Trinidad – fantastisk smuk – bo i den gamle bydel)
   Viñales – ualmindelig smukt! Naturen er uden sammenligning, og stemningen i byen rigtig hyggelig
   Hvis I gerne vil bade et smukt sted, men ikke køre for langt efter det, så kan I vælge Varadero. Virkelig smukt vand og dejlig strand, men ellers er området blottet for autencitet.
   Vi var på nogle øer, hvor der virkelig var caribisk stemning, men vi skulle køre meget længe for at komme dertil. Jeg ved ikke, om et er noget i har lyst til med jeres børn. Vores er jo lige en tand ældre, og er vant til at køre lange, lange strækninger. Hvis jeres børn også er vant til det, og ellers er tålmodige, så kan Caypo Santa Maria anbefales for sin skønhed – men heller ikke her bor der lokale. Det er udelukkende en ø, som besøges af turister.

   Skulle vi gøre vores tur om, havde vi nok valgt Cienfuegos fra, og besøgt Playa Giron i stedet. Derudover havde vi helt klart også valgt Cayo Levisa fra.
   Resten af vores rute var – for os – rigtig fin. Dog; I behøver ikke tage til flere af de cubanske øer. Efter min mening er 1 ø nok.

   Jeg ved ikke, om jeg har fået svaret på dit spørgsmål, men ellers er du naturligvis mere end velkommen til at vende tilbage.

   De bedste hilsner fra Stine

 3. Hej, vi var på Cuba i 3 uger i december 2015 og havde bare et hotel i Havana, da vi ankom. Vi tog Viazul bussen til Vinales, hvor der stod mange fra de forskellige værelsesudlejninger ved busstoppestedet, vi valgte at bo lidt udenfor byen hos Gladys på Casa Campo, dejlig mad og fine terrasser med udsigt over dalen, vi gik rundt med en guide en dag, man kan også ride rundt, det er nok det de fleste gør. Vi lejede cykler og kom rundt i området på egen hånd. Derefter hjalp værten os med at booke værelser i næste by, så når vi kom af bussen stod de med et skilt og hentede os. Når I rejser med børn så vil jeg anbefale, at I tager til Cienfuegos og besøger Delfinaro, hvor der er delfinshow og man kan bade med delfiner, det var en kæmpeoplevelse at bade sammen med delfinerne og stå på næsen af 2 delfiner, koster 50 CUC pr/person. Laguna Guanaroco ligger ikke så langt fra delfinshowet, her skal man komme om morgenen og sejle ud i en robåd og se flamingoerne.
  Vi havde også nogle dage i Playa Giron, stranden er dejlig, man kan også tage til Caleta Buena, som er en dejlig lagune. hvor man kan bade og snorkle, her er roligt vand og mange farvestrålende fisk. Det koster 15 CUC i indgang, men så er der strandstole, parasol, frokost og fri bar. Vi nød at gå rundt i Trinidad og sidde ved trappen og høre salsa musik om aftenen, men her er meget turistet og mange tigger om penge, så nogle få dage var nok. At køre med Viazulbusser kræver lidt tålmodighed og selv om man har købt billet så er man ikke helt sikker på at komme med, da de ikke har styr på hvor mange billetter der er solgt, de forskellige steder på ruten. Cubanerne er søde og venlige – glæd jer.
  hilsen
  Lis

  1. Hej Lis.
   1000 tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os. Det er vi rigtig glade for!
   Det er dejligt at høre fra folk, der selv har erfaringer fra at rejse rundt på Cuba, da disse erfaringer altid er brugbare. Ofte hører man så også ting, som det ellers ikke havde været muligt at finde frem til.
   Ud fra det du skriver, glæder vi os bare endnu mere!!
   Havde godt hørt det det med busserne… Vi må tage det med som en del af oplevelsen 🙂 Kan også på din mail fornemme, at det er til at få nogle casas, selv om man ikke har booket på forhånd… Det er p.t. noget af det vi diskuterer herhjemme. Altså; skal vi pre-booke, eller skal vi bare kaste os ud i det.
   Hvis du får tid til at svare igen, kunne jeg godt tænke mig at høre lidt om, hvordan vejret var på det tidspunkt, hvor I var afsted? Og var I ved en kyst/strand, som I kan anbefale til børnefamilier?

   De bedste hilsner fra Stine

   1. Hej Stine
    Jeg tror ikke det er nødvendigt at bestille på forhånd de store steder, da er mange casa particulares, men hvis I vil bo i nogle af de små byer så er det måske nødvendigt. Vi delte en taxi fra Vinales til Havana, det var lidt dyrere end bussen, men vi kom hurtigere frem.
    Den bedste strand for børn som vi badede fra var udenfor Cienfuegos, Rancho Luna her er dejlig sandstrand og roligt vand, strandstole og restauranter, og man kan gå over til Delfinaro på 10-15 minutter.
    Vi boede nogle dage øst for Havana i Cuanabo, her var stranden trist med tang og affald, men hvis man gik langs med stranden mod Havana fandt vi nogle strandbarer med solsenge, nok for langt at gå med børn.
    I Playa Giron var der en strand, men vi fik aldrig badet der, da vi tog til lagunen Caleta Buena. Vi var også ved Cueva de les Peces et dybt vandhul med fisk, ikke noget for mig, da der var meget dybt og ude ved kysten hvor man kunne snorkle var der meget strøm.
    Vi havde dejligt vejr i december solskin 25-30 grader, det var køligt om aftenen og morgenen, da vi var i Vinales.
    Der er strande udenfor Trinidad, men dem var vi ikke ude ved.
    God tur
    hilsen Lis

    1. 1000, 1000 tak! Det er SÅ gode og brugbare oplysninger! Fantastisk at få råd fra folk, der selv har gjort sig erfaringer med at rejse i landet.
     Vi tager også til Viniales, Havana, Trinidad og Cienfuegos. Derudover taler vi om Cayo Levisa eller Cayo Coco, Santa Clara m.m., men vi er ikke helt enige om ruten endnu.
     Beroligende, at du ikke vurderer, at det er nødvendigt at bestille for meget på forhånd.

     1. Vi glæder os til at læse om jeres tur.
      En tur i de åbne amerikaner biler er et must når i er i Havana, det er en hyggelig måde at se byen på. Husk at prutte om prisen. Ellers gik vi mest rundt på egen hånd.

 4. Hej Michael

  Vi rejste en måned rundt i Cuba i 2011, med to småpiger på slæb, 7 & 9 år. Ruten kan du udlede fra vores hjemmeside, men vi tog den næsten klassiske rute, med et loop ned til Trindad og et andet loop vestpå til Vinales. Begge med udgangspunkt i Havana.

  Vi droppede Santiago, det var fristende, men synes det blev for dyrt og for langt at rejse, især med børn. I stedet kan jeg varmt anbefale Remedios, som er den mindre overrendte udgave af Trinidad. Jeg synes 6 dage i Trinidad er i overkanten, der er lidt for meget turist-cirkus for min smag. I øvrigt, hvis I gerne vil “off the beaten track”, så tag på til Puerto Esperanza, det er det ægte Cuba i sin mest gråmelerede udgave: http://pjohansen.com/dag-36-puerto-esperanza/ så forstår man hvorfor de flygter til Florida.

  Prioriter Havana, det er en spændende by. Vi boede tre forskellige steder, og foretrak Vedado for det rette gangster-feel anno 1950.

  Mht. casa particulares, er prebooking ikke nødvendigt. Tværtimod syntes vi det var en fordel at kunne shoppe rundt og finde det mest egnede til unger. Vi havde aldrig besvær med at finde ledige steder.

  1. Michael Kammerlander

   Hej Peter

   Tusind tak for dit svar. Dejligt at høre at i havde en god tur, også med børn. Tak for dine gode råd – som du kan se er vi også i tvivl om vi skal gå efter Santiago eller ej – det er altid en udfordring at skulle prioritere! Tak for tippet med Trinidad, Remdeios og Puerto Esperanza. Et helt andet spørgsmål – hvilke strande oplevede i som de bedste – både ud fra børnehøjde (ingen bølger, lav turkis vand, hvid sand) og uden alt for mange turister – men alligevel civliiseret? Og hvad tænker jeres børn tilbage på idag som de bedste oplevelser når de mindes jeres dejlige rejse til cuba? – Tak fordi du har gjort dig tid til at svare – Bedste hilsner Michael

 5. Hej Michael

  Vi havde ikke booket noget hjemmefra (ud over de første to nætter i Havana). Vi havde ingen problemer undervejs med at finde overnatning. Det er kun, hvis du i Lonely Planet eller et andet sted har læst om et særligt Casa Particulares, hvor I rigtig gerne vil bo, så skal I booke. De må jo max leje to værelser ud, så hvis det er meget populært, så bliver de jo hurtigt fyldt op.
  Vi oplevede ofte, at når vi boede et sted, så spurgte vores vært, hvor vi skulle hen bagefter. Når vi så sagde en by, så sagde værten straks, at der havde han/hun en søster, bror, fætter, veninde etc. og så blev der straks ringet og bestilt. Derfor blev vi også flere gange mødt af et skilt med vores navn, når vi dukkede op. Så det er super nemt 🙂

  Angående Maria La Gorda, så er det en rigtig fin strand -også for børn. Men der er altså også en god køretur derud. Du kan lige kigge forbi vores Facebookside: Two Danes On Tour, så poster jeg lige et billede af den.

  Venligst
  Anne Marie
  Two Danes On Tour

 6. Hej Michael
  Vi var i Cuba i ca. 3 uger i 2006, så det er jo ved at være nogle år siden. Vi rejste 4 voksne sammen, så det er jo lidt en anden rejsemåde end at rejse med børn.
  Først var vi nogle dage i Havana, som er en meget farverig og livlig by. Derefter tog vi bussen til Santa Clara, Trinidad, Camaguey og Santiago de Cuba. Da vi var der, var der karneval, så derfor brugte vi nogle dage i byen.
  Vi brugte også lidt tid på at leje en bil. Det var ikke så nemt som først antaget, da alle biler var ude og køre, men efter et par dage lykkedes det at få lov til at leje i Santiago og aflevere i Havana.
  Fra Santiago kørte vi mod Guantanamo, Baracoa, Gibara, Holguin og Playa Santa Lucia. Sidstnævnte sted boede vi på et “resort” med all inclusive, da der her var mulighed for at dykke med tyrehajer -noget vi rigtig gerne ville opleve.
  Vi kørte tilbage til Havana og derefter til Pinar del Rio, Vinales, til en lille bitte by, der hedder La Fe (uden for alfavej) og til stranden Maria La Gorda, hvor vi gerne ville dykke. Derefter tilbage til Pinar del Rio og til sidst til Havana, hvor vi afleverede bilen.

  Puha, det var en lang beskrivelse, men så kender du vores rute. I har to ruter på programmet og vil gerne høre andres mening. Vi har snakket lidt frem og tilbage om det herhjemme og synes ikke rigtig, at der er ét bestemt sted, som er noget særligt. Det er mere hele stemningen, at opleve, at børn rider til skole og at der bliver solgt ost og bananklaser på motorvejen. Det særlige ved Cuba er netop de mange casa particulares, hvor man bor privat hos folk og det synes vi var en stor oplevelse. Rasmus taler spansk og vi fik mange gode snakke med folk og fik et helt særligt indblik i deres liv. Men det kan jo både fås i øst og vest. Mennesker og stemninger gør jo rigtig meget ved ens oplevelse af et bestemt sted.
  Hvis vi skal pege på ét særligt sted, så må det være Viñales. Et fantastisk smukt sted med fine muligheder for gå- og rideture i området. Derudover var der også interessant og smukt i Havana og Trinidad.

  Alt det andet var “lige godt” og særligt på hver sin måde, men ikke noget, som vi vil fremhæve frem for andet.

  Når vi kigger på jeres to ruter, synes vi, at I skal vælge rute A. Vi synes, at der er rigtig meget transport i rute B for at være relativt få dage i Camagüey og Santiago de Cuba.

  Vi havde en rigtig god og spændende tur til et land, som er helt ulige andre steder vi har besøgt.

  Venlig hilsen
  Rasmus og Anne Marie
  Blog: http://www.annemarieograsmus.blogspot.dk
  Facebook: Two Danes On Tour
  Instagram: twodanesontour

  1. Michael Kammerlander

   Hej Anne Marie

   Tusind tak for den meget grundige beskrivelse, som er yderst værdsat :-). Jeg har 2 spørgsmål, som jeg håber du kan svare på.
   1) Har du en fornemmelse for om man skal booke steder at bo inden man tager afsted – eller kan man gøre det når man er der, så ruten kan blive lidt mere fleksibel?
   2) Jeg har tidligere hørt godt om Maria La Gorda, men er i tvivl om det “bare” er et dykker paradis eller om strandende også er fine til børn – hvad er din vurdering af det?.
   Endnu engang – tusind tak for jeres input
   Bedste hilsner Fam. Kammerlander

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *