Pakkelister

Praktiske pakkelister

Hvem kender ikke til at stå foran at skulle pakke kufferterne til en spændende rejse, og så pludselig blive i tvivl om, hvad der er vigtigt og nødvendigt at medbringe?
Det kan vi heldigvis hjælpe jer med, da vi har lavet pakkelister til både store og små, som giver et fint overblik over, hvad der både er “nice to bring og need to bring”.
I vil her kunne finde et udvalg af både aldersopdelte pakkelister, som tager udgangspunkt i de forskellige aldersgruppers behov, men også praktiske huskelister med idéer til, hvad I bør medbringe på flyveturen, dagsture, stranden m.m., som kan være rigtig fine at have kendskab til – eller blot inspirerende at kaste et blik på – og som kan hjælpe jer på vej til at blive så godt forberedt, som overhovedet muligt.

Pakkelister


 

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

pakkeliste baby

Pakkeliste til baby

Selv om I har en baby, kan I heldigvis sagtens rejse ud i verden.
Man kan naturligvis altid diskutere, hvad der er nødvendigt at pakke i tasken, når man rejser på ferie med sin baby, og meget er selvfølgelig også afhængig af både ferieform og destination.
Når I rejser med et helt lille barn, kan det dog være nødvendigt at forberede sig godt, og at pakke fornuftigt, således alle kan slappe bedst muligt af. Vores vigtigste råd er derfor, at I tænker praktisk, og ellers blot “trækker” på jeres erfaringer fra hverdagen.
⇒ Her et par gode råd til huskeliste, når I rejser på ferie med jeres baby.

[/one_third]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

pakkeliste huskeliste ferie

Pakkeliste til 1-2-årige

At tage på ferie med en 1–2-årig tumling giver tid til leg og nærvær, men kan også kræve lidt praktisk forberedelse.
⇒ Se her listen med vores forslag til, hvad I bør pakke, og glem ikke UV-dragten

 

 

[/one_third]

[one_third_last padding=”0 3px 0 3px”]

huskeliste rejser

Pakkeliste til 3-5-årige

Den nysgerrige 3-5-årige er skøn at have med på en rejse!
Alt efter hvilken destination I skal pakke til, er det altid rart for den 3-5-årige at have legesager med, som kan bruges til at udforske nærområdet. Glem derfor ikke et insektglas og siliconespanden fra Scrunch! ⇒ Se mere i pakkelisten her

 

 

[/one_third_last]


 

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

hvad skal man huske når man skal pakke til 6-8 årige

Pakkeliste til 6-8-årige

Det er relativt ukompliceret at rejse med børn i 6-8-års alderen. De er som regel åbne og nysgerrige, og sjældent bange for at kaste sig ud i nye oplevelser.
⇒ Denne pakkeliste giver et hurtigt overblik over, hvad I skal huske at pakke, når I rejser på ferie med jeres 6-8-årige børn.

[/one_third]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

hvad skal man huske når man skal pakke til 9-11 årige

Pakkeliste til 9-11-årige

At rejse med en 9-11-årig kræver ikke, at der tages nogle særlige forholdsregler eller specielle hensyn. Som regel er børn i denne alder omstillingsparate og oftest også fornuftige og selvstændige.
Involvér barnet i at pakke kufferten, og benyt eventuelt denne  ⇒ tjekliste, som giver idéer og et hurtigt overblik over, hvad I skal huske at pakke, når I rejser på ferie med jeres 9-11-årige børn.

[/one_third]

[one_third_last padding=”0 3px 0 3px”]

hvad skal man huske når man skal pakke til tweens

Pakkeliste til 12-14-årige

Et barn/en ung i 12-14-års alderen er omstillingsparat, fornuftigt og selvstændigt, og altså (for det meste) dermed også nem at rejse med.
En 12-14-årig vil sagtens selv kunne pakke sin egen taske, når I skal ud at rejse – måske han/hun sågar vil insistere på det!
⇒ Pakkelisten her giver et hurtigt overblik over, hvad unge i denne aldersgruppe skal huske at pakke, når I rejser på ferie, og jeres barn vil højst sandsynligt også selv have en mening om, hvad der er nødvendigt at medbringe 😉

[/one_third_last]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

se denne pakkeliste så du husker det hele når du skal rejse

Voksen

Hvad vi skal huske at pakke til vores ferier og rejser er ofte betinget af hvilken form for rejse, vi skal på – og ikke mindst; hvorhen i verden vi skal.
Grundlæggende er der dog nogle ting, som vi ikke må glemme at pakke i kufferten, således vi kan få så behagelig og afslappet en ferie, som overhovedet muligt.
⇒ I kan her få et overblik – og også finde inspiration til – hvad I skal huske at pakke til jeres ferier.

[/one_third]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

huskeliste til når I skal flyve

Pakkeliste til flyveturen

Læs her vores forslag til, hvad I bør pakke i håndbagagen, så en lang flyvetur bliver så nem og behagelig, som overhovedet muligt.

⇒ Se pakkelisten her

[/one_third]

[one_third_last padding=”0 3px 0 3px”]

dagsture

Pakkeliste til dagsture og udflugter

Denne pakkeliste til dagsture giver et godt overblik over de relevante ting, som I kan få brug for både undervejs og på selve jeres udflugt.

⇒ Se pakkelisten her

[/one_third_last]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

huskeliste til rejseapoteket - godt at have med på rejsen - især hvis du rejser med børnApotek til rejsen

På ferier og rejser ud i verden, er det hensigtsmæssigt altid at medbringe sit eget apotek til rejsen. Se her vores liste over, hvad I bør medbringe.

⇒ Se pakkelisten her

[/one_third]

[one_third padding=”0 3px 0 3px”]

huskeliste til når turen går til stranden

Huskeliste til stranden

Hermed en huskeliste til stranden, som giver overblik over, hvad I skal have med på stranden, således I har pakket praktisk til både store og små.

⇒ Se pakkelisten her

[/one_third]