Huskeliste til stranden

Huskeliste til stranden

Når vi holder ferie i udlandet, er det ofte for at få sol, varme og strand.
Men hvad er det lige, I skal have med på stranden, som sikrer jer, at I har pakket praktisk til både store og små?
Her er vores forslag til, hvad I bør medbringe på en ferie, hvor I har mulighed for at nyde det skønne strandliv, som giver mulighed for både leg og afslapning

Sådan pakker I jeres strandtaske uden at mangle noget!

UV-dragt og badetøj er uundværligt, når vi er på stranden med vores børn.
Sørg ALTID for at have pakket en UV-dragt i tasken, således I kan beskytte jeres børn mod forbrændinger fra solens stærke UV-stråler.
Udvalget af kvalitetsbade- og UV-tøj er heldigvis stort, og hvor I vælger at købe jeres børns UV-dragter og badetøj er mest betinget af, hvilke mærker I foretrækker.
Faktorfobi.dk, Solbutikken.dk, Smartsunwear.dk og Kidsworld.dk har alle et udvalg af smart kvalitetsbadetøj med mærker som Petite Crabe, Småfolk, Reima m.m.

Bikini til mor og badebukser til far, så alle kan tumle i vandet eller slappe af i solen.
Se det store udvalg af smart badetøj hos Stylepit her – til mortil far.

Let strandkjole  – Udvalget af smarte og prisvenlige strandkjoler er stort hos Asos.com, som har fri fragt og retur i Danmark.

UV-t-shirts er yderst brugbare, og også uundværlige, hvis I har større børn, som er meget vandglade, og dermed gerne vil ligge i vandoverfladen og snorkle, eller blot nyde vandets afkølende effekt størsteparten af tiden.
En UV-t-shirt har samme effekt, som en UV-dragt, og beskytter mod solens hårde UV-stråler, således jeres børn eller I selv ikke bliver forbrændt, når I opholder jer meget i solen.
Se udvalget af UV-t-shirts til både børn og voksne.

Et diveskin fungerer som en UV-dragt, men har – modsat UV-dragterne – den fordel, at de kan fås helt op i voksenstørrelse. Hvis ikke I kan få passende UV-dragter til jeres større børn, er et diveskin altså en mulighed.
Et diveskin beskytter mod solens hårde UV-stråler, men fungerer samtidig også som beskyttelse mod de gopler, som ofte er at finde i havet sydpå.
Vi anbefaler, at I køber jeres diveskin hos Kingfish.dk, som har diveskins til både damer og herrer, og som også kan bruges til teenagers.

Ved I, at I skal til områder, hvor der er stor risiko for at møde ubehagelige jellyfish, vil vi anbefale jer at medbringe en 3 mm våddragt, som yder 100% beskyttelse mod eventuelle goplers smertefulde tentakler. Har I samtidig planlagt, at I skal dykke, er det derudover rigtig skønt at have sin egen våddragt med.

Håndklæder er naturligvis et must at have med til stranden, og de mest praktiske håndklæder at medbringe på en ferie, hvor I ved, at I kommer til at bruge rigtig meget tid ved stranden, er mikrofiberhåndklæder, som ikke fylder meget, og som tørrer meget hurtigere end almindelige håndklæder. De lette mikrofiber håndklæder kan købes hos Pro-outdoor.dk.
Til helt små børn kan det være hyggeligt at medbringe en badeponcho.

rejsehåndklæde i forskellige størrelser

Klipklappere, som lige er til at stikke fusserne i, når I skal finde smukke strandskaller langs vandkanten eller hente en is – både til børn og voksne.

Er I ved strande, hvor I ved, at der er sten, muslinger eller døde koraller, så er badesko endvidere uundværlige, således I kan bevæge jer ubesværet rundt i både sand og vand.

Se det store udvalg til børn hos Smartsunwear her.

Eller til voksne hos KingFish her.

Svømmevinger eller svømmetræner er gode at medbringe, hvis I har børn, der endnu ikke kan svømme, eller som har brug for at føle sig trygge i vandet.

Earband-it er et must til badeferien, hvis I har ørebørn. Med siliconeørepropper og et neopren hovedbånd til at tage rundt om hovedet, kan I holde jeres børns ører tørre, selv om de størsteparten af tiden har hovedet under vand, når de udforsker koraller, fisk m.m.

 

Voksne, som er meget af tiden under vand, vil også kunne få stor glæde af at benytte siliconeørepropper, som lukker for tilførslen af vand, og dermed holder øret tørt.

Badebleer er en fordel at medbringe, hvis I rejser med helt små børn. I stedet for at medbringe flere pakker med engangs-badebleer, kan det godt betale sig at spare på både udgifter til badebleer, men også på pladsen i kufferterne.
Udvalget af badebleer er stort, men vi anbefaler, at I medbringer en badeble fra ImseVimse, som kan købes ved Babygear.dk, Smartsunwear.dk og Solbutikken.dk.

 

Spande fra Scrunch er geniale at medbringe på strandferien! Spandene er fremstillet i blød silicone, og kan dermed foldes sammen, så de ikke fylder meget i tasken. På trods af, at spandene både kan foldes og rulles, bliver de hverken deforme eller går i stykker, da kvaliteten er rigtig god. Absolut uundværlige på en tur til stranden med børn!

 

Fiskenet fra Scrunch med teleskopstang, som gør det muligt, at fiskenettet kan foldes sammen, og dermed nemt kan være i tasken uden at fylde særlig meget. Super handy når turen går til strand og vand, hvor børn typisk kan bruge timevis på at fange krabber og små fisk.
Fiskenettet fås i flere forskellige farver.

 

Skovl til leg i sandet – også fra Scrunch, som laver virkelig gode og rejsevenlige produkter.
Den lille skovl fylder ikke meget i tasken, og er dermed også ideel at medbringe på rejser, hvor meget af tiden kommer til at foregå på stranden.

Scrunch har også lavet små silicone sandforme, der fylder minimalt i bagagen, og som er perfekte til mindre børns leg i sandet.
Har I større børn, der gerne vil lege aktive lege på stranden, kan I også medbringe en frisbee, som fungerer efter samme princip, som de andre produkter fra Scrunch; fremstillet i ren silicone, der ikke “slår hårdt”, hvis man rammer hinanden, og som er nem at folde sammen, og dermed ikke fylder meget i bagagen.

Endvidere kan det være en idé også at medbringe en bold fra Scrunch, hvor princippet igen er det samme; fremstillet i blødt silicone uden skadelige kemikalier, og lige til at have med i tasken, da den kan pustes op og foldes sammen igen og igen!

 

Snorkeludstyr er et must at medbringe, så den spændende undervandsverden kan udforskes!
Læs eventuelt vores artikel om snorkeludstyr, og få gode råd om, hvilket udstyr, der passer lige præcis til jer.

Vandtætte poser/drybags er yderst brugbare, når I befinder jer ved strand og vand, og eventuelt gerne vil ud at sejle eller dyrke vandaktiviteter, som medfører, at I skal medbringe jeres kamera, tørre håndklæder m.m. Med drybags kan I undgå at få sand og vand i jeres mobiltelefoner, kamera m.m.

De vandtætte poser/tasker fås i forskellige størrelser, og kan også købes i helt små udgaver, der er beregnet til at beskytte f.eks. jeres smartphones mod vandskader.
Se udvalget hos Pro-outdoor.dk.

Har I en stor nok drybag, kan I med fordel pakke alle jeres strandsager i posen, og dermed benytte denne som strandtaske.
Et godt råd er ellers at benytte jeres dagsrygsæk, så I ikke behøver at medbringe store, upraktiske strandtasker.

Uv-telt/strandtelt til baby  – Skal I på stranden med en lille baby, er et strandtelt virkelig praktisk at medbringe. Strandteltet giver skygge og har insektnet, således baby sagtens kan sove sin middagslur i beskyttede omgivelser.

Køletaske  – ingen tur til stranden uden en køletaske, som er fyldt med koldt vand og frugt.

En køletaske kan fylde en del, hvorfor det er anbefalelsesværdigt at købe en sammenfoldelig køletaske, som ikke fylder meget i kufferten, og som I derfor altid kan have med på farten, og fylde op undervejs.
Se udvalget af sammenfoldelige køletasker hos Babygear.dk . 

Solbriller – Ingen tur til stranden uden solbriller!
Til børn kan I finde et stort udvalg af solbriller fra Babybanz hos Smartsunwear.dk
Se derudover udvalget af prisvenlige og smarte solbriller til kvinder og udvalget af solbriller til mænd hos Asos.com.
Er I på udkig efter designersolbriller, kan I se det store udvalg hos Sunglassesshop.dk .

Solhat og små børn er to ting, der hænger helt og aldeles sammen! Se det store udvalg af solhatte hos Smartsunwear.dk.
Det samme gælder reelt for voksne, og her vil I ligeledes kunne finde et fint udvalg af solhatte hos smartsunwear.dk.

Sidst, men ikke mindst, er solcreme nok det aller, aller vigtigste at medbringe på en tur til stranden! En rigtig god idé kan være at medbringe masser af solcreme hjemmefra, så I er helt sikre på, at I er fri for at smøre jer ind i solcreme, som indeholder parfume og hormonforstyrrende stoffer.
Vi anbefaler, at I køber solcreme fra Derma, som skåner både jeres kroppe og miljøet for skadelige stoffer – se Helsebixen.dk’s store udvalg.
Læs evt. vores artikel om, hvorfor vi synes, at Dermas solcreme til børn er vores favorit.

 

Der forekommer reklame i indlægget. Reklamen er i form af henvisninger til netshops, der forhandler de produkter, vi selv har haft stor glæde af at medbringe på vores rejser, og som vi derfor anbefaler til andre. Købes produkterne via vores links, får vi provision af salget. For mere information, kan I evt. læse mere i vores cookie- og privatlivspolitik.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


Follow my blog with Bloglovin