Pakkeliste til flyveturen

pakkeliste til flyveren

Pakkeliste til flyveturen

Når I skal flyve længere strækninger, kan det være en fordel at være ordentligt forberedt.
Rejser I med en lille baby, kan I med fordel læse vores indlæg om at flyve med baby, som rummer 22 tips til, hvordan I bedst muligt kan lette rejsen, og også kommer med forslag til, hvad I bør pakke til baby.
I kan derudover her se vores generelle forslag til, hvad I bør pakke i håndbagagen, så en lang flyvetur bliver så nem og behagelig, som overhovedet muligt.

Pakkeliste til flyet

Rygsækken til håndbagage, som I medbringer i flyet, er som regel også den, der er jeres håndbagage. Sørg derfor for at have investeret i en ordentlig dagsrygsæk, som I med fordel også kan bruge på de ture, I skal på, mens I er på jeres ferie.
Vi anbefaler, at I køber jeres rygsække fra mærket Deuter, som laver tasker i meget høj kvalitet, og som også har et super godt bæresystem.

dagsrygsæk

 

Dokumentmappe, som holder styr på alle jeres vigtigste rejsedokumenter, pas o.s.v.

Med en dokumentmappe har I mulighed for at samle alle jeres papirer på ét sted, og skal dermed ikke bruge unødig tid på at lede i flere lommer.
Et godt råd er deruover, at I hjemmefra laver kopier af jeres pas, billetter, forsikringer m.m., og lægger disse kopier ind i et dokument på jeres pc, eller sender kopierne i en mail til jer selv, så I altid kan finde frem til disse, selv hvis I mister jeres dokumenter eller får stjålet jeres pas undervejs.

Støttestrømper – måske ikke den mest trendy beklædningsgenstand, men til de lange, oversøiske flyveture er støttestrømper simpelthen nødvendige, hvis ikke man vil risikere at lande med elefantfødder!

Ørepropper mod undertryk, når flyet skal lette og lande er meget anvendelige, hvis I lider af undertryk i ørene både under og efter en flyvetur.
Ørepropperne fås til både børn og voksne.

En nakkepude bidrager til afslapning, hvis I skal flyve langt, eller flyver om natten, og dermed ønsker at sove undervejs.
Se det store udvalg af nakkepuder ved Rejsegear.dk, som også har Danmarks største udvalg af sovemasker, som også kan være en god idé at bruge, hvis I er typerne, der let forstyrres af lys

Til de lydfølsomme er ørepropper, som holder alle lyde ude, endvidere en rigtig god idé at medbringe.

Små overraskelser og aktivitetslegetøj er et must at medbringe, så ungerne er underholdt undervejs. Se vores aldersopdelte pakkelister, som alle har et afsnit herom.

Derudover er det anbefalelsesværdigt også at medbringe en ipad med film, musik og læsestof, som I har downloadet hjemmefra – læs vores indlæg herom.
Husk høretelefoner – se det store udvalg hos Wupti.dk og batteribank.

Pusletaske – rejsepusletasken fra Diono er at anbefale, da den har løst pusleunderlag, som gør det nemt at skifte en ble uanset underlag, og samtidig er lille og kompakt, og dermed nemt kan pakkes ned i håndbagagen.

rejse pusletaske

 

Toilettaske indeholdende tandbørster, tandpasta i rejsestørrelse, lidt fugtighedscreme, medicin, vaskeservietter m.m., som gør, at I kan blive forfriskede eller sørge for tandbørstningen under en lang rejse.

rejse toilettaske

Sokker – det kan være koldt i et fly, så sørg for at have et par varme sokker med i bagagen. Gerne et par, som i sammenfoldet tilstand ikke fylder meget.

Sørg for at rejse i en varm trøje, da den aircondition, der altid kører på max styrke i flyet, er temmelig kold.

Se det store udvalg af prisvenlige, varme og lækre trøjer hos hhv. Vila.com, Selected.com og Nameit.com, som har tøj, der kan bruges året rundt:

Til kvinder

Til mænd

Til 1-4-årige

Til 5-12-årige 

https://www.nameit.com/dk/da/ni/kids—5-12-ar/overdele/strik/ (indsæt dette billede https://www.nameit.com/dk/da/ni/kids—5-12-ar/overdele/langaermede-toppe/kids-wool-pullover-13139204.html?cgid=ni-kids-tops-long-sleeved&dwvar_colorPattern=13139204_GreyMelange)

Til 10-16-årige 

Kuglepen, så I kan udfylde bestillinger eller indrejsetilladelser undervejs.

Snolder og snacks – uundværligt på lange rejser!

Generelt vil vi anbefale, at I pakker et rent sæt tøj til jer hver i jeres håndbagage. Just in case. Jeres kufferter kan risikere at blive forsinket, og dermed er det altid rart at kunne tage et rent sæt tøj på, hvis ikke al bagagen når frem i tide.

Giv gerne artiklen de fortjente stjerner 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *