dagsture

Pakkeliste til dagsture og udflugter

Pakkeliste til dagsture og udflugter

Når man rejser ud i verden, er det, som oftest, for både at opleve og slappe af.
De lande vi besøger, byder sædvanligvis på spændende seværdigheder, som indbyder til at blive udforsket. Vi skal opleve og blive klogere.
Alt efter turenes varighed kan det dog være en rigtig god idé, at pakke en taske, som rummer de praktiske ting, som I kan få brug for undervejs.

Hvad I skal pakke i dagsrygsækken

At medbringe en god dagsrygsæk er et must, da denne skal kunne rumme alle de ting, I har brug for at medbringe på endagsture til de forskellige seværdigheder, som I ønsker at opleve på jeres ferie.

dagsrygsæk

 

Se udvalget af højkvalitets dagsrygsække hos Pro-outdoor.dk.

En bæltetaske, pengekat eller et pengebælte, som kan rumme jeres penge, kreditkort aller andre værdifulde genstande.

Underholdning – off-line naturligvis, så børnene kan underholdes med film, musik eller læsning på længere køreture.
Læs vores artikel om off-line produkter her.

Husk også en batteribank, så jeres ipads eller smartphones kan oplades undervejs.

Vigtigt er det naturligvis også at medbringe et godt kamera.

Oppustelig Autostol, som kan bruges af børn i alderen 4-11 år, er ideel at medbringe på en tur, hvor I ved, at I skal køre meget – særligt når I rejser i lande, der ikke har de helt samme standarder, som Danmark, når det kommer til sikkerhed i trafikken.
Den oppustelige selepude fra Bubblebum kan tømmes helt for luft, og fylder derfor ikke meget i nedpakket tilstand, hvorfor den er genial at medbringe på rejser.

 

En rejsevenlig klapvogn er nærmest uundværlig, hvis I er undervejs med helt små børn, som ikke selv kan gå længere strækninger.
En helt igennem rejsevenlig klapvogn er GB Pockit, som er verdens mindste sammenklappelige paraplyvogn. Vognen vejer kun 4,3 kg., og når den er klappet sammen, fylder den kun 30x18x35 cm!
Klapvognen kan anvendes fra 6 mdr. til 4 år (9-17 kg.).

 

GB Pockit findes i flere forskellige farver, og kan købes hos Lekmer.dk.

En bæresele er et godt alternativ til en klapvogn, hvis I skal på ture til svært fremkommelige områder. Der findes rigtig mange gode bæreseler, men på en ferie, hvor man skal pakke rejsevenligt, vil bæreselen fra “In The Pocket Baby” være at anbefale. Bæreselen fylder ikke meget, og kan nemt pakkes sammen og placeres i turtasken.

Skal I vandre længere strækninger, vil vi dog anbefale, at I anskaffe jer bærestolen Deuter Kid Comfort, som efter vores mening er den bedste til formålet.

Pusletaske, som kan rumme bleer, vådservietter, affaldsposer m.m.
Ideel til rejsen er den lille pusletaske fra Diono, som har et løst pusleunderlag, og dermed er anvendelig i forbindelse med bleskift på steder, som ikke rummer pusleborde m.m.
Pusletaskens størrelse gør, at den nemt kan pakkes ned i dagsrygsækken.

rejse pusletaske

 

Gode vandresandaler eller sneakers alt efter omgivelserne og vejret.
De bedste vandresandaler er fra Teva, og I kan ved at klikke på følgende link, læse mere om disse sandaler, som er de bedste på markedet.

Solcreme er et must at pakke i tasken, når I skal på udflugt under åben himmel.
Vil I være sikre på at have allergivenlig solcreme med på turen, bør I medbringe solcreme fra Derma eller et andet allergivenligt mærke.

 

Solhat til både børn og voksne for at undgå forbrændinger, når I bevæger jer i områder uden skygge.
Se udvalget af smarte solhatte til børn hos Smartsunwear.dk.

Til voksne kan I købe egnede solhatte hos Notanshop.dk eller caps hos Zalando.dk.

Solbriller – se det store udvalg hos Sunglassesshop.dk, som forhandler lækre kvalitetssolbriller til både børn og voksne.

Rejseparaply, som nemt kan være i dagsrygsækken, og som hurtigt kan trækkes frem, hvis der pludselig kommer et regnskyl.

Køletaske til drikkevarer og snacks. Husk altid rigeligt med vand!
De meste rejsevenlige køletasker er de sammenfoldelige, som I kan pakke ned i kufferten eller tasken, når ikke de længere er i brug.

Små plastikbokse til knækbrød og snacks, som kan indtages undervejs, når den lille sult indfinder sig.
Se udvalget hos Babygear.dk, som har bokse i alle størrelser, hvilket gør det nemt og praktisk at medbringe snacks på ture.

Skal I spise på restauranter eller caféer undervejs, vil en rejsestol gøre måltiderne mere afslappet for særligt de voksne.
Rejsestolen fra In The Pockit Baby er super nem og praktisk at have med på ture (og rejser generelt!), da den ikke fylder mere, end at den sammenpakket kan ligge i en lomme! Når I skal bruge den, er det blot at folde den ud, og sætte den fast på en stol, således I har frie hænder under måltidet, og dermed nemmere både kan give jeres lille barn mad, men samtidig også tage jer af eventuelt andre børn.
Stolen kan bruges fra 6 mdr. til 2 år, og findes i flere farver hos Babygear.dk .

 

En lille “førstehjælps-taske”, som rummer plaster, antiseptisk sårvask m.m., hvis nu uheldet (forhåbentlig ikke) skulle være ude.
Hos Babygear.dk kan I købe det lille praktiske førstehjælpssæt fra Addbaby, som er udviklet i samarbejde med Røde Kors, og som rummer alt det I kan få brug for ved et mindre uheld.

Et kort, som kan hjælpe jer på vej, og dermed også give jer et godt overblik over det område, I befinder jer i.

Er I et sted, hvor I kan bruge gps eller et interaktivt kort på jeres mobil, så husk et dataabonnement.
Sørg endvidere for altid at have noteret jer de vigtigste telefonnumre, som I enten kan kode ind i jeres mobil, eller have med på en lille seddel i jeres bæltetaske/pengekat.

Vigtigst af alt; at I husker at nyde ALLE de oplevelser, I har i vente!

pakkelister

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *