solcreme

Miljøvenlig solcreme til børn og voksne uden skadelige stoffer

solcreme

Solcreme til børn og voksne uden skadelige stoffer

Reklame.
Jeg vil gerne påpege, at jeg kun laver reklame for produkter, som jeg 100% selv kan stå inde for. Solprodukterne fra Derma er dem, vi altid selv medbringer på vores rejser, og dermed også de solprodukter, som vi i forvejen anbefaler and
re børnefamilier at bruge.
Alle Dermas solprodukter er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Derudover er Dermas Baby-serie og Woman-serie også økologisk certificeret af Ecocert.
Leder I efter særlige certificeringer, kan I altid finde certificeringerne på forsiden af produkterne – så behøver I aldrig at være i tvivl.

Dermas solprodukter er vores favoritter i solen!

Når vi rejser ud i verden, tager vi af flere forskellige årsager altid vores egne solprodukter fra Derma med på rejsen.
Da vi gerne vil undgå at smøre vores børn ind i solcreme, som indeholder allergifremkaldende stoffer, og da vi tilmed gerne vil tage hensyn til de koralrev og dyrearter, som findes i de lande, vi rejser til, har Derma, efter vores mening, de allerbedste produkter, hvoraf flere er prisvindende. Dermas solprodukter er allergi- og miljømærket solbeskyttelse til hele familien – og er UDEN parfume og miljøbelastende stoffer!
Et ekstra plus er, at Dermas solprodukterne ydermere kan anskaffes til en pris, hvor alle kan være med.
Derma står bag nogle af de mest populære allergivenlige solprodukter i Danmark, og har skabt en prisbelønnet serie af lækre solcremer til ethvert behov.
Alle Dermas solprodukter er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic, og helt uden parfume og farvestoffer. På den måde er det muligt for enhver at nyde solen med respekt for både hudens sundhed og skønhed, men ligeledes også at tage hensyn til det miljø, som vi befinder os i.

Flere og flere lande forbyder solcreme med kemikalier for at beskytte koralrev – Dermas solprodukter er koralvenlige og uden kendte miljøbelastende stoffer!

Èn ting er altså det vigtige aspekt, at vi passer på både vores egen, men sandelig også vores børns hud – noget andet er, at vi ligeledes bør tænke over, hvordan brugen af solcreme påvirker naturen og de koralrev, som findes i mange af de lande, vi besøger.
Heldigvis forbyder mange lande nu brug af solcreme med kemikalier, som er under mistanke for at afblege og ødelægge koralrev. At Dermas solprodukter er svanemærket er vores garanti for, at solcremen ikke indeholder kemikalier, der medvirker til at forværre tilstanden af verdens i forvejen sårbare koralrev, og for ikke at medvirke til at forringe vilkårene for mange af de truede dyrearter, der findes i farvandene rundt omkring i verden. Det er nemlig ikke kun koralrevene vi skal tage hensyn til, men naturen og vores verdens have generelt.
Er I, som os, vilde med at snorkle, dykke og bade, men ønsker I samtidig at passe på havmiljøet, så er Dermas solprodukter ideelle at medbringe på en ferie, hvor I ved, at I kommer til at bruge meget af tiden i vandet.

Læs mere om Dermas miljøvenlige solprodukter her https://derma.dk/bliv-inspireret/pas-paa-korallerne-paa-din-snorkletur

Dermas solprodukter – én krop, én håndfuld!

Én ting er sikkert; vi må ALDRIG gå ned på solcreme! Det gælder ikke kun på rejser til udlandet, men også i forhold til de varme dage med sol og et højt UV-index herhjemme i Danmark.
Sundhedsstyrelsens anbefalinger for hvor meget solcreme vi bør anvende for at være optimalt beskyttet er; én krop – én håndfuld!
Da der jo af naturlige årsager er forskel på en voksen- og en børnekrop, er retningslinierne 40 ml. til en voksenkrop og 20 ml. til en barnekrop.
Når vi opholder os i Danmark, er anbefalingerne at bruge faktor 15 – medmindre UV-indexet kommer over 7.
Skal I til gengæld rejse sydpå, så husk endelig at medbringe meget solcreme med faktor 30-50. UV-indexet er nemlig langt højere under varmere himmelstrøg, og samtidig er der ofte meget parfume og ligeledes potentielt hormonforstyrrende stoffer i solcreme fra udlandet.

Børnesolprodukter 

Der er intet bedre end børn, der nyder at lege ved stranden og i vandet, både ved de danske og udenlandske kyster.
I vores familie er vi alle vandhunde, og da vi som regel rejser til tropiske områder med billedskønne strande, bruger vi timevis både til lands og til vands ved de smukke kyster og i det lune hav.
Men særligt børn er sårbare når det kommer til UV-stråling og solskoldninger, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi tager vores forholdsregler, når det kommer til at passe på dem i solen.
Smør derfor jeres børn grundigt ind i vandfast solcreme 20 minutter før I går ud i solen, og husk at påføre solcreme hver 2. time. Påfør endvidere solcreme hver gang I har badet og tørret jer med et håndklæde.
I kan her se Dermas solprodukter til børn, som alle er Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Solprodukterne er naturligvis uden parfume og farvestoffer.
Vores egen “børne-favorit” til ferier i troperne vil vi gerne fremhæve her:

derma solcremeDerma Kids Sollotion Roll-on SPF30 – et af Dermas nye produkter, som har en smart roll-on funktion, der gør det nemt og praktisk at give børnene solcreme på – uden at få klistrede fingre. Ideel til dagsture, hvorfor vi også medbringer en del af disse på vores kommende rejser.

 

 

Læs også: Pakkeliste til jeres rejse med baby.

Solprodukter til større børn og voksne

Det er ikke kun vores små børn, men også vores større – og os selv, naturligvis – som vi skal passe på.
Se her Dermas store udvalg af solprodukter til både voksne og børn, som alle er Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Er naturligvis uden parfume og farvestoffer.
Vi har her valgt vores egne favoritter til ferier i troperne:

KÅRET TIL BEDST I TEST AF FORBRUGERRÅDET TÆNK! Derma Sollotion SPF30 er en koralvenlig og meget vandfast solcreme med høj faktor, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler.  Solcremen egner sig perfekt til aktivt udeliv og snorkling.
Kåret Bedst i test af forbrugerrådet TÆNK 2016 og 2017 og 2018.

 

Derma Sollotion SPF50 er en meget vandfast solcreme med høj faktor, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler.
Anbefales ved længere ophold i solen som eksempelvis ski, vandring og andre udendørsaktiviteter. Én af vores favoritter, når vi ankommer til troperne, og skal vænne os til det høje UV-index.

 

Aftersun

Uanset hvor mange forholdsregler vi tager, kan uheldet være ude, og en mindre solskoldning kan forekomme. Se derfor her Dermas udvalg af aftersunprodukter, som bærer de samme mærker, som ovenstående; altså Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma Allergi Nordic, og er uden parfume og farvestoffer.
Vores egen favorit er:

Derma Aftersun Aloe Vera Gel er en effektiv aloe vera gel med 96% Aloe Vera. Velegnet til lindring af solskoldet hud, myggestik, insektbid og andre hudirritationer, da gelen virker svalende på huden og dæmper rød og irriteret hud. Det høje indhold af Aloe Vera bidrager til at berolige og give maksimal fugt og pleje til huden. Den har en let konsistens, som er nem at smøre ud, og trænger hurtigt ind i huden. Minimerer risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.
Kan både bruges af børn og voksne.

Ud over solcreme så husk endvidere at efterleve følgende solråd for at opnå den optimale beskyttelse;

Skygge – det giver sig selv, at den mest effektive solbeskyttelse er, at opholde sig i skyggen. Vi ved samtidig også, at dette kan være svært at efterleve, særligt når vi rejser med børn, som er nysgerrige, og gerne vil udforske deres omgivelser. Dog; sørg så vidt muligt for at søge ind i skyggen i tidsrummet 12-15, hvor solen står højest på himlen, og når UV-indexet er 3 eller mere. Babyer og helt små børn, der hverken kan kravle eller gå, skal altid opholde sig i skyggen.
UV-dragt er et must, når jeres børn skal opholde sig længe i vandet og dermed i direkte sol! Huske stadig at smøre ansigt, nakke, tæer, arme og ben med solcreme, når jeres barn bruger UV-beskyttende badetøj eller tøj.
Solhat – en sådan er uundværlig til beskyttelse af ansigt, nakke og ører!

Få yderligere gode råd om, hvordan I passer bedst muligt på jer selv og jeres børn på Dermas hjemmeside https://derma.dk/forside.aspx, og følg Derma på www.facebook.com/derma.dk.

2 kommentarer til “Miljøvenlig solcreme til børn og voksne uden skadelige stoffer”

 1. Bonnie Nielsen

  Den til baby er der fx aluminium i, det er jo sindssygt usundt og nogle mennesker er ligefrem overfølsomme overfor det – så det forstår jeg SLET ikke at du anbefaler!

  1. Hej Bonnie.
   Det er naturligvis vanskeligt at lave et hudplejeprodukt til babyer, som alle trives med, og jeg tror ikke rigtig, at der – når alt kommer til alt – findes det, vi kan betegne som værende en “sund” solcreme. Når jeg anbefaler Dermas solcreme, så er det fordi det er de solprodukter, som generelt har mindst skadelig kemi.
   Det bedste vil naturligvis være, at babyer holdes helt væk fra solen, hvilket dog kan være vanskeligt. Ønsker man ikke at bruge solprodukter til babyer, er det absolut at anbefale, at man i stedet bruget sol/UV-dragter, solhat og udelukkende opholder sig i skyggen.
   Jeg kunne aldrig drømme om at udsætte mine (eller andres, for den sags skyld) børn for skadelige stoffer. Af alle alternativer, vurderer jeg absolut Dermas solcreme som værende den allerbedste, når man skal tage de fleste hensyn til både sine børn og miljøet.
   De bedste hilsner fra Stine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *