Indien

indien

Indien

Indien er kendt for kulturel mangfoldighed og vanvittig smuk natur, der spænder lige fra Himalaya-bjergenes snedækkede tinder til Rajastans ørkenlandskab og Andamanernes smukke og ensomme strande.
Befolkningen er venlig og imødekommende, maden fantastisk og modsætningerne enorme. Det store land byder på en alsidighed ud over det sædvanlige, og de store kontraster mellem rig og fattig, hektisk kaos og stille, spirituel ro, kan næsten virke overvældende.
Alt dette – og meget mere – er én af årsagerne til, at Indien fremover kommer til at fylde en del her på vores side.

Indien er et kolossalt land, der byder på fremmedartede oplevelser, spændende kultur, uberørt natur og masser af mystik. Af samme grund har vi sat os for at udforske landet på flere områder – lige fra nordens fantastiske bjergtinder til sydens tropiske floder!
Herhjemme har vi hver især oplevet lidt af Indien – både sammen og hver for sig. Michael arbejder indimellem i landet, og jeg har rejst i Kashmir provinsen. I sommers havde vi alle fornøjelsen af at rejse rundt i Tamil Nadu, hvor vi fik nogle uforglemmelige oplevelser. Vi sluttede vores rejse i Kochi i frodige Kerala.
En rejse til Indien er på ALLE måder lærerig, og de fascinerende og talrige kulturelle oplevelser, mødet med en virkelig alsidig befolkning, og en indsigt i en helt fremmed verden, står i stor kontrast til alt det, vi kender hjemmefra.
Eksotiske, usædvanlige og spændende eventyr venter i Indien, og vi er overbeviste om, at en rejse til landet med garanti vil give de fleste en helt ny viden og erfaring, som helt uundgåeligt vil sætte sit præg, og dermed på sigt være medvirkende til, at man bliver i stand til at forstå verden meget, meget bedre.
Er I også nysgerrige på Indien som rejsemål, kan I her på vores side læse nogle personlige rejseberetninger fra både os selv og andre familier, som har rejst rundt i landet.


chennai indien

Overvejer I en rejse til Tamil nadu i Indien, er et besøg i Chennai næsten uundgåeligt. Læs her lidt om, hvilke oplevelser der venter i Chennai.

mahabalipuram

Kovalam og Mahabalipuram – områder, som med fordel kan besøges på en rundrejse i Tamil Nadu! Læs vores rejseberetning og råd her!

pondicherryHvis I overvejer, hvad I skal opleve i Tamil Nadu, så er her et par rigtig gode bud; Auroville og Pondicherry! Læs vores rejseberetning her

tranquebar

At besøge den tidligere danske koloni Tranquebar i Tamil Nadu i Indien, er, som at træde ind i en helt anden tidslomme! Læs her hvorfor!

thanjavur

“Svatma” i Thanjavur er en skjult perle, og en af vores allermest magiske rejseoplevelser. Skal I besøge Sydindien, bør I opleve “Svatma”!

kodaikanal

Elephant Valley i Kodaikanal i bjergkæden Western Ghats er en unik oplevelse! Vil I gerne bo i en indisk landsby i junglen, så læs mere her!


valparai

“Sinna Dorai's Bungalow” i Valparai i Western Ghats er en næsten filmisk skønhed! Et uvirkeligt glimt af en svunden tid – med beliggenhed højt oppe over skyerne. Et must see!

cochin

Kochi i Indien er på LonelyPlanets liste over byer, som anbefales at besøge i 2020. I kan her læse lidt om, hvor I med fordel kan bo i Kochi.


tamil nadu sydindien

Hvad skal man se og opleve i Tamil Nadu? Har I brug for inspiration til den bedste rejserute i Tamil Nadu i Indien, kan I finde den her!

port blair andamanerne

Læs her første del af en familien Bøgh Nedermarks fantastiske rejseberetning fra Andamanerne og Sydindien. I den første del rejser familien fra det kolde nord, for at nå til havnebyen Port Blair. Port Blair er “indgangsporten” til eventyrlige Andamanerne, og I kan her læse lidt om ruten og den lange vej dertil

havelock andamanerne

At falde i søvn til lydene fra regnskoven i et luksustelt på et jungleresort, at opleve eventyr, uberørt skønhed, og jungle og strand, der går i ét med hinanden; det var, hvad vi oplevede på øen Havelock på Andamanerne. Læs her vores rejseberetning fra det vildeste paradis, vi nogensinde har oplevet!

varkala

Varkala i Sydindien var for os mødet med den sorte strand og et brusende hav, klipper, en by med et gennemtrængende lokalt islæt, og en smuk solnedgang. Det var også et ophold på et snusket hotel med alt hvad dertil hører, men samtidig en oplevelse af at få et indblik i hvordan livet leves i Sydindien

alleppey

Drømmer I om at opleve den sydlige del af Indien, kan I her blive inspireret af en dansk families eventyrlige tur med husbåd ned ad Backwaters i Alleppey, samt læse om deres oplevelser på resortet “Our Land”, som gav dem mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen ved floderne i Alleppey i Indien.

indien kochi

På en rejse til Sydindien må I endelig ikke snyde jer selv for at opleve Kochi! Læs her en del af en dansk families rejseberetning, hvor de får alle Kochi's fantastiske og autentiske oplevelser ind under huden – lige fra at hjælpe de lokale fiskere med at hive garn ind, til at opleve de lokale vaskerier!


ferie i sydindien

Ønsker I inspiration til en rejse i Indien, kan I her læse om en børnefamilies fantastiske ferie i delstaten Kerala i Sydindien

Giv gerne artiklen de fortjente stjerner 🙂