rejseudstyr fra rejsegear

Smart rejseudstyr fra Rejsegear.dk til børn og voksne

 

rejseudstyr fra rejsegear

Brugbart rejseudstyr

Der er så meget, jeg gerne ville have vidst, inden vi første gang tog afsted på en længere rejse sammen med vores børn. Ting, der havde lettet rejsen, og måske samtidig havde gjort lange strækninger i fly, bil og båd en smule mere behagelige.

Det er efterhånden ved at være mange år siden, vi tog afsted første gang, og dengang var det ikke så nemt at finde ud af, hvilket ting, vi havde brug for – og da slet ikke at finde en butik, som havde produkterne!

I dag rejser langt flere familier ud i verden på egen hånd, og dermed er det blevet langt lettere at anskaffe sig de ting, som samlet set gør det hele lidt nemmere.

I min søgen efter en ”enkelt løsning” som kan skabe et overblik over nødvendigt rejseudstyr, som man måske først finder ud af, at man godt kunne have brugt undervejs, er jeg stødt på Rejsegear.dk.
Rejsegear.dk har alt fra rejsehåndklæder til sovemasker, adaptere og bæltetasker, hvilket gør det nemmere for mig at bestille de ting, jeg har behov for, ét sted!

Produkter, som vi har haft glæde af på rejser

Alt efter hvorhen I rejser, kan en rejseadapter være uundværlig! Ingen rejseadapter – ingen strøm! Ingen strøm – ingen brugbar mobil, Ipad og hvad I ellers har brug for at elektriske apparater (Køb en universal rejse adapter hos rejsegear her.).

rejseadapter og rejsehåndklæde

En sovemaske til børn er en kæmpe hjælp til god søvn på flyrejsen, hvor der konstant sker noget, og hvor det for et mindre barn kan være svært at lukke alle indtryk ude (Sovemasken kan købes hos rejsegear her).
Derudover en nakkepude  og et par ørepropper i passende størrelse.
En lang tur i fly uden uforstyrret søvn er ”no go”. En nødvendighed til den lange flyrejse er så absolut en nakkepudestøtte, en sovemaske og ørepropper – køb det hele samlet i ét sæt her hos rejsegear.

Skal I bo alternativt – altså på steder, hvor I ikke får udleveret håndklæder – er et rejsehåndklæde uundværligt i rygsækken (fås hos rejsegear) Et rejsehåndklæde fylder ikke meget, og tørrer hurtigt. Dette rejsehåndklæde har målene 70×30 cm.

pengekatte til store og små

Super lækker og smart bæltetaske i læder, som I kan have jeres vigtigste ting i undervejs på rejsen.
Alternativt kan I bruge denne bæltetaske, som ikke fylder meget, og som er meget praktisk, da den kan fastspændes under tøjet, uden at man næsten mærker, at man har den på sig. Har elastikrem, og passer derfor til de alle størrelser (køb den her).

Sød lille pengekat, som har en størrelse, der gør, at også børnene kan bruge den.
Til de voksne kan en større og rigtig lækker læderpengekat være undværlig, når man rejser rundt og gerne vil holde penge og mobil helt tæt på sig.

Det kan være en rigtig god idé at anskaffe sig en pasholder til alle jeres pas, flybilletter, værdipapirer, kreditkort m.m.. På den måde kan I – uden problemer – holde styr på alle jeres vigtigste dokumenter, og holde alt samlet på et sted i rejsetasken. Pasholderen kan købes hos rejsegear her.

Rejsegear.dk har fri fragt på køb over kr. 499,00 – 30 dages returret og hurtig levering.

huskelister til ferien

Ovenstående indlæg er sponsoreret af Rejsegear.dk.