Visum til Sri Lanka

Søg visum til Sri Lanka

Er I ved at planlægge en rejse til Sri Lanka, kan I i vores 24 artikler om Sri Lanka finde inspiration til hvilke dele af landet I kan besøge, hvilke seværdigheder I bør opleve, og hvor I kan bo.

Når I skal til Sri Lanka, er det nødvendigt, at I anskaffer jer et visum.
Erfaring har lært os, at det kan være en god idé at bestille sit visum i god tid, når man rejser til lande, hvor et visum er en betingelse for indrejse. Dog har vi altid oplevet, at bestilling af visum til Sri Lanka har været en hurtig og effektiv oplevelse. Vi har haft vores visum inden for 24 timer!
Det er relativt nemt og billigt at ansøge om et visum til Sri Lanka, og du kan gøre det ved at gå direkte ind på følgende hjemmeside www.eta.gov.lk.
På hjemmesiden er der en guide, som du blot skal følge. Du kan vælge mellem forskellige sprog (dog ikke dansk).

Hvad skal du være opmærksom på, når du søger om visum til Sri Lanka

Når du rejser på ferie til Sri Lanka, skal du have et turistvisum.
Du skal være opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder fra din hjemrejsedato, og at du ligeledes skal kunne fremvise din returbillet. Din returbillet skal dokumentere, at du returnerer til dit hjemland inden for 30 dage fra afrejsedagen til Sri Lanka, da det er den periode et turistvisum giver tilladelse til, at du opholder dig i landet.

Hvad koster et visum til Sri Lanka

Et turistvisum koster 35 US$ pr. person. Alle børn under 12 år er gratis. Du kan tjekke priserne på Ministeriets hjemmeside.

Du modtager dit visum til Sri Lanka pr. mail inden for 24 timer. Print det ud, og læg det i din rejsetaske, og så kan du relativt nemt passere immigrationsskranken i lufthavnen på Sri Lanka

I flyet vil du også modtage skemaer eller visum-papirer. Sørg endelig for også at udfylde disse, mens du flyver. Du skal nemlig også aflevere disse papirer/skemaer, når du passerer skranken i lufthavnen.

sri lanka

Giv gerne artiklen de fortjente stjerner 🙂

8 kommentarer til “Visum til Sri Lanka”

 1. Sikke en fantastisk side med alle de brugbare informationer. Vi overvejer en rejse til Sri Lanka til februar i 14 dage. Tænker du, at vi er for sent ude i forhold til at booke hoteller og oplevelser? Eller er det fortsat til at finde pladser de “gode” steder?
  De bedste hilsner Mette Hove

  Giv gerne kommentaren de fortjente stjerner 🙂
  1. Hej Mette.
   Jeg kan godt forstå, at I overvejer en tur til Sri Lanka – der er skønt!
   Jeg ville prøve mig frem, hvis jeg var jer, og så se, om de gode steder stadig er ledige. Der skulle være en chance. Vi har indimellem været heldige i nogle områder, mens vi har måttet “nøjes” i andre dele af landet alt efter sæson, og så hvor sent vi er kommet i gang. Hvis jeg var dig, ville jeg gå i gang med at lede med det samme.
   De bedste hilsner fra Stine

   Giv gerne kommentaren de fortjente stjerner 🙂
 2. Opdaterede priser er nu 35$ på turistvisum her medio december 2017 🙂

  Giv gerne kommentaren de fortjente stjerner 🙂
  1. 1000 tak for hjælpen, Anne – dejligt at du lige giver besked. Jeg retter med det samme.
   Kh Stine

   Giv gerne kommentaren de fortjente stjerner 🙂
 3. Sikke dog en fantastisk hjemmeside du har brygget sammen – her kommer jeg til at bruge mange timer den kommende tid. Min mand og jeg påtænker nemlig at rejse til Sri Lanka til december – vi ville gerne være af sted i 6 uger, men det er ikke nemt at gennemskue, hvordan man ansøger om det. Har du nogle erfaringer med det?
  Umiddelbart kan jeg kun se, at man kan ansøge om touristvisum, hvor man (som du skriver skal forlade landet 30 dage efter indrejse).

  Giv gerne kommentaren de fortjente stjerner 🙂
  1. Kære Louise.
   1000 tak for dine søde ord om vores hjemmeside – det varmer!
   Vi er netop ved at skrive nye rejseberetninger om Sri Lanka, da vi for 3 uger siden er hjemvendt fra endnu en skøn tur til det smukke land. Håber, at I også kan få glæde af disse.
   I har rigtig mange spændende oplevelser foran jer med en 6 ugers rundrejse i landet, og vil jo nærmest kunne nå at opleve det meste 🙂
   Vi har kun været i landet i 4 uger ad gangen, hvorfor vi udelukkende har søgt om turistvisum. Dog tænker jeg, at forlængelse af et turistvisum blot bør være en formsag.
   Tjek evt. dette link, hvor I vil kunne hente formularen, og hvor arbejdsgangen er beskrevet:
   http://www.immigration.gov.lk/web/index.php?option=com_content&view=article&id=152&Itemid=197&lang=en
   Håber, at I får en fantastisk rejse! Skriv endelig igen, hvis I ønsker at få lidt gode rejseråd og fif 🙂
   De bedste hilsner fra Stine & co.

   Giv gerne kommentaren de fortjente stjerner 🙂
 4. Sikke en lækker stor guide – fedt!
  Vi overvejer virkelig at smut til Sri lanka, så det er skønt lige at kunne læse lidt om jeres erfaringer. Har slet ikke fået tjekket op på visum endnu, men det ser heldigvis ret lige til ud – tak for råd 🙂

  Malene & Nicolaj
  http://www.justbrowsing.dk

  Giv gerne kommentaren de fortjente stjerner 🙂
  1. Michael Kammerlander

   Hej Malene.
   1000 tak for dine flotte ord om vores guide – skønt, at I kan få få glæde af den 🙂
   Jeg vil på det varmeste anbefale jer at tage til Sri Lanka – det er et fantastisk land, som bare har SÅ meget at byde på.
   Visum er nemt at bestille – ja, generelt er Sri Lanka bare et nemt land både at rejse til og at rejse rundt i, så det er bare at komme afsted, og få en masse nye og skønne oplevelser.
   Jeg ønsker jer en rigtig god rejse 😉
   De bedste hilsner fra Stine

   Giv gerne kommentaren de fortjente stjerner 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *