Solcreme til børn og voksne uden skadelige stoffer

Solcreme til børn og voksne uden skadelige stoffer

Reklame.
Jeg vil gerne påpege, at jeg kun laver reklame for produkter, som jeg 100% selv kan stå inde for. Solprodukterne fra Derma er dem, vi altid selv medbringer på vores rejser, og dermed også de solprodukter, som vi i forvejen anbefaler andre børnefamilier at bruge.
Næsten alle Dermas produkter både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Derudover er Dermas Baby-serie og Woman-serie også økologisk certificeret af Ecocert.
Leder I efter særlige certificeringer, kan I altid finde certificeringerne på forsiden af produkterne – så behøver I aldrig at være i tvivl.

Dermas solprodukter er vores favoritter i solen!

Når vi rejser ud i verden, tager vi af flere forskellige årsager altid vores egne solprodukter fra Derma med på rejsen.
Da vi gerne vil undgå at smøre vores børn ind i solcreme, som indeholder allergifremkaldende stoffer, og da vi tilmed gerne vil tage hensyn til de koralrev og dyrearter, som findes i de lande, vi rejser til, har Derma, efter vores mening, de allerbedste produkter, hvoraf flere er prisbelønnet. Dermas solprodukter er allergi- og miljømærket solbeskyttelse til hele familien – og er UDEN parfume og miljøbelastende stoffer!
Et ekstra plus er, at Dermas solprodukterne ydermere kan anskaffes til en pris, hvor alle kan være med.

Derma står bag nogle af de mest populære allergivenlige solprodukter i Danmark, og har skabt en prisbelønnet serie af lækre solcremer til ethvert behov.
Alle Dermas solprodukter er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic, og helt uden parfume, parabener og farvestoffer. På den måde er det muligt for enhver at nyde solen med respekt for både hudens sundhed og skønhed, men ligeledes også at tage hensyn til det miljø, som vi befinder os i.

Flere og flere lande forbyder solcreme med kemikalier for at beskytte koralrev

Èn ting er altså det vigtige aspekt, at vi passer på både vores egen, men sandelig også vores børns hud – noget andet er, at vi ligeledes bør tænke over, hvordan brugen af solcreme påvirker naturen og de koralrev, som findes i mange af de lande, vi besøger.
At Dermas solprodukter er svanemærket er vores garanti for, at solcremen ikke indeholder kemikalier, der medvirker til at forværre tilstanden af verdens i forvejen sårbare koralrev, og for ikke at medvirke til at forringe vilkårene for mange af de truede dyrearter, der findes i farvandene rundt omkring i verden. Det er nemlig ikke kun koralrevene vi skal tage hensyn til, men naturen og vores verdens have generelt.
Er I, som os, vilde med at snorkle, dykke og bade, men ønsker I samtidig at passe på havmiljøet, så er Dermas solprodukter ideelle at medbringe på en ferie, hvor I ved, at I kommer til at bruge meget af tiden i vandet.

Dermas solprodukter – én krop, én håndfuld

Én ting er sikkert; vi må ALDRIG gå ned på solcreme! Det gælder ikke kun på rejser til udlandet, men også i forhold til de varme dage med sol og et højt UV-index herhjemme i Danmark.
Sundhedsstyrelsens anbefalinger for hvor meget solcreme vi bør anvende for at være optimalt beskyttet er; én krop – én håndfuld!
Da der jo af naturlige årsager er forskel på en voksen- og en børnekrop, er retningslinierne 40 ml. til en voksenkrop og 20 ml. til en barnekrop.

Når vi opholder os i Danmark, er anbefalingerne at bruge faktor 15 – medmindre UV-indexet kommer over 7.
Skal I til gengæld rejse sydpå, så husk endelig at medbringe meget solcreme med faktor 30-50. UV-indexet er nemlig langt højere under varmere himmelstrøg, og samtidig er der ofte meget parfume og ligeledes potentielt hormonforstyrrende stoffer i solcreme fra udlandet.

Børnesolprodukter 

Der er intet bedre end børn, der nyder at lege ved stranden og i vandet, både ved de danske og udenlandske kyster.
I vores familie er vi alle vandhunde, og da vi som regel rejser til tropiske områder med billedskønne strande, bruger vi timevis både til lands og til vands ved de smukke kyster og i det lune hav.
Men særligt børn er sårbare når det kommer til UV-stråling og solskoldninger, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi tager vores forholdsregler, når det kommer til at passe på dem i solen.
Smør derfor jeres børn grundigt ind i vandfast solcreme 20 minutter før I går ud i solen, og husk at påføre solcreme hver 2. time. Påfør endvidere solcreme hver gang I har badet og tørret jer med et håndklæde.
I kan her se Dermas solprodukter til børn, som alle er Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Indeholder 0% parfume – 0% parabener – 0% farvestoffer:

Dermas Eco Baby Sollotion SPF30 er en økologisk, parfumefri solcreme særlig velegnet til babyer og børns sarte hud. Med fysisk nanofri filter, der lægger sig som en hvid hinde på huden og reflekterer solens stråler. Solcremen er meget vandfast og med høj faktor, der beskytter effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler.
Derma Eco Baby sollotion er 100% vegansk. Endvidere er den uden parfume og farvestoffer, hvilet minimerer risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.
Dermas babysolcreme er både økologisk certificeret af Ecocert, Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Læs også: Pakkeliste til jeres rejse med baby.

Derma Kids Sollotion SPF30 er en meget vandfast solcreme med høj faktor, som beskytter effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler.
Solcremen er specielt udviklet til børn og voksne med sart hud og indeholder et minimum af ingredienser for minimal risiko for allergi. 100% vegansk. 0% parfume. 0% farvestoffer.
Solcremen absorberes nemt og hurtigt uden at fedte.
Derma Kids Sollotion SPF30 er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Den er uden parfume og farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.
Nomineret til AllergyAward 2016 i kategorien: ‘Bedste hudvenlige produkt til børn'.

 

Derma Kids Solspray SPF30 er en meget vandfast solcreme med høj faktor, som beskytter effektivt mod solens UVA- og UVB-stråler. Solcremen er specielt udviklet til børn og voksne med sart hud og indeholder et minimum af ingredienser for minimal risiko for allergi. Den er nem at håndtere med praktisk spray og trænger hurtigt ind uden at fedte.
Solcremen lever op til EU-anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse, og er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic og helt fri for parfume, farvestoffer og anden unødig kemi.
*Vinder af AllergyAward 2015 som ‘Årets bedste hudvenlige produkt til institutioner/erhverv'.

 

Solprodukter til større børn og voksne

Det er ikke kun vores små børn, men også vores større – og os selv, naturligvis – som vi skal passe på.
Se her Dermas store udvalg af solprodukter til voksne, som alle er Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Indeholder 0% parfume – 0% parabener – 0% farvestoffer :

KÅRET TIL BEDST I TEST AF FORBRUGERRÅDET TÆNK! Derma Sollotion SPF30 er en meget vandfast solcreme med høj faktor, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Absorberes nemt og hurtigt uden at fedte. Indeholder fugtgivende glycerin, E-vitamin og naturlige olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring.
Kåret Bedst i test af forbrugerrådet TÆNK, juni 2016 og 2017.

 

Derma Solspray SPF30 er en meget vandfast solcreme med høj faktor, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Den er nem at håndtere med praktisk spray og trænger hurtigt ind uden at fedte. Indeholder fugtgivende Glycerin, E-vitamin og naturlige olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring.

 

Derma Ansigtssolcreme SPF30 er en let og meget vandfast ansigtssolcreme med høj faktor, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Solcremen absorberes nemt og hurtigt uden at fedte, hvilket gør den velegnet at bruge under makeup. Indeholder fugtgivende Aloe Vera, E-vitamin og naturlige olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring.

 

Derma Sololie SPF30 er en lækker, transparent og meget vandfast sololie med høj faktor, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Er nem at spraye og smøre på huden og absorberes hurtigt uden at fedte. Indeholder nærende E-vitamin og naturlige olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring.
*Vinder af AllergyAward 2015: ‘Årets bedste hudvenlige produkt indstillet af forbrugerne'. Nomineret til Danish Beauty Award 2015: ‘Årets danske produkt'.

Derma Solspray SPF20 er en meget vandfast solcreme, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Den er nem at håndtere med praktisk spray og trænger hurtigt ind uden at fedte. Indeholder fugtgivende Glycerin, E-vitamin og naturlige olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring.

 

Derma Sollotion SPF50 er en meget vandfast solcreme med høj faktor, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Absorberes nemt og hurtigt uden at fedte. Indeholder fugtgivende Aloe Vera, Glycerin, E-vitamin og naturlige olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring.
Anbefales ved længere ophold i solen som eksempelvis ski, vandring og andre udendørsaktiviteter.

 

Derma Solstift SPF50 er en meget vandfast solcreme med høj faktor, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Velegnet til områder, hvor du er særligt udsat for solens stråler som næse, ører, læber og nakke. Er også ideel til børn, da de selv kan smøre ansigtet ind uden at få fedtede fingre. Indeholder fugtgivende Glycerin, E-vitamin og naturlige olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring.

 

Derma Sollotion SPF15 er en meget vandfast solcreme, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Absorberes nemt og hurtigt uden at fedte. Indeholder fugtgivende Glycerin, E-vitamin og naturlige olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring.

 

Derma Sololie SPF15 er en lækker, transparent og meget vandfast sololie, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Er nem at spraye og smøre på huden og absorberes hurtigt uden at fedte. Indeholder nærende E-vitamin og olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring. Den praktiske og hygiejniske pumpefunktion gør det nemt at dosere og påføre sololien.
Vinder af ‘Årets Care & Protect Pris' ved Danish Beauty Award 2016.

 

Derma Ansigtssolcreme SPF15 er en let og meget vandfast ansigtssolcreme, der effektivt beskytter dig mod solens UVA- og UVB-stråler. Solcremen absorberes nemt og hurtigt uden at fedte, hvilket gør den velegnet at bruge under makeup. Indeholder fugtgivende Aloe Vera, E-vitamin og naturlige olier, der gør huden smidig og blød og beskytter mod udtørring.
Vinder af AllergyAward 2016 som Årets bedste hudvenlige produkt til kvinder.

Aftersun

Uanset hvor mange forholdsregler vi tager, kan uheldet være ude, og en mindre solskoldning kan forekomme. Se derfor her Dermas udvalg af aftersunprodukter, som bærer de samme mærker, som ovenstående; altså Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, og er uden parfume, parabener og farvestoffer.

Derma Aftersun er en plejende aftersunlotion med aloe vera, der tilfører masser af fugt til huden og beskytter effektivt mod udtørring. Den har en lindrende og beroligende effekt på huden og dæmper rød og irriteret hud efter solbadning. Absorberes nemt og hurtigt uden at fedte.

 

Derma Aftersun Aloe Vera Gel er en effektiv aloe vera gel med 99% Aloe Vera. Velegnet til lindring af solskoldet hud, myggestik, insektbid og andre hudirritationer, da gelen virker svalende på huden og dæmper rød og irriteret hud. Det høje indhold af Aloe Vera bidrager til at berolige og give maksimal fugt og pleje til huden. Den har en let konsistens, som er nem at smøre ud, og trænger hurtigt ind i huden. Minimerer risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.
Kan både bruges af børn og voksne.

Ud over solcreme så husk endvidere at efterleve følgende solråd for at opnå den optimale beskyttelse;

Skygge – det giver sig selv, at den mest effektive solbeskyttelse er, at opholde sig i skyggen. Vi ved samtidig også, at dette kan være svært at efterleve, særligt når vi rejser med børn, som er nysgerrige, og gerne vil udforske deres omgivelser. Dog; sørg så vidt muligt for at søge ind i skyggen i tidsrummet 12-15, hvor solen står højest på himlen, og når UV-indexet er 3 eller mere. Babyer og helt små børn, der hverken kan kravle eller gå, skal altid opholde sig i skyggen.
UV-dragt er et must, når jeres børn skal opholde sig længe i vandet og dermed i direkte sol! Huske stadig at smøre ansigt, nakke, tæer, arme og ben med solcreme, når jeres barn bruger UV-beskyttende badetøj eller tøj.
Solhat – en sådan er uundværlig til beskyttelse af ansigt, nakke og ører!

Få yderligere gode råd om, hvordan I passer bedst muligt på jer selv og jeres børn på Dermas hjemmeside https://derma.dk/forside.aspx, og følg Derma på www.facebook.com/derma.dk.

Der forekommer reklame i indlægget. Reklamen er i form af henvisninger til netshops, der forhandler de produkter, vi selv har haft stor glæde af at medbringe på vores rejser, og som vi derfor anbefaler til andre. Købes produkterne via vores links, får vi provision af salget. For mere information, kan I evt. læse mere i vores cookie- og privatlivspolitik.

2 Comments on Solcreme til børn og voksne uden skadelige stoffer

 1. Bonnie Nielsen // 8. juni 2018 ved 18:38 // Svar

  Den til baby er der fx aluminium i, det er jo sindssygt usundt og nogle mennesker er ligefrem overfølsomme overfor det – så det forstår jeg SLET ikke at du anbefaler!

  • Hej Bonnie.
   Det er naturligvis vanskeligt at lave et hudplejeprodukt til babyer, som alle trives med, og jeg tror ikke rigtig, at der – når alt kommer til alt – findes det, vi kan betegne som værende en “sund” solcreme. Når jeg anbefaler Dermas solcreme, så er det fordi det er de solprodukter, som generelt har mindst skadelig kemi.
   Det bedste vil naturligvis være, at babyer holdes helt væk fra solen, hvilket dog kan være vanskeligt. Ønsker man ikke at bruge solprodukter til babyer, er det absolut at anbefale, at man i stedet bruget sol/UV-dragter, solhat og udelukkende opholder sig i skyggen.
   Jeg kunne aldrig drømme om at udsætte mine (eller andres, for den sags skyld) børn for skadelige stoffer. Af alle alternativer, vurderer jeg absolut Dermas solcreme som værende den allerbedste, når man skal tage de fleste hensyn til både sine børn og miljøet.
   De bedste hilsner fra Stine

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


Follow my blog with Bloglovin