VIl I gerne til Seychellerne med børn? Så følg med på bloggen fremover!

Der forekommer reklame i indlægget. Reklamen er i form af henvisninger til netshops, der forhandler de produkter, vi selv har haft stor glæde af at medbringe på vores rejser, og som vi derfor anbefaler til andre. Købes produkterne via vores links, får vi provision af salget. For mere information, kan I evt. læse mere i vores cookie- og privatlivspolitik.

seychellerne med børn

Seychellerne

Efter et år, som har stået i “børnene-rejser-og-mor-og far-bliver-hjemme-og-spiser-billig-havregryn-tegnet”, er tiden ENDELIG kommet, hvor vi kan fortælle om vores næste rejsemål; SEYCHELLERNE!
Dette år er gået med, at vores ældste datter – ud over Cuba – har udforsket Portugal, Peru og Grækenland, og derudover tager mellemste-barnet også et smut til Italien i starten af sommerferien. Det er klart, at vi har været nødsaget til at vende og dreje hver en mønt, undvære på den materialistiske konto, og spise lidt grød i ny og næ. Det giver også sig selv, at jeg på ingen måde er en highfashioned mama, at ungerne stadig går i arvetøj, og at vi på ingen måde kan flashe designertasker eller smarte sko. Til gengæld udlever vi i dén grad vores rejsedrømme, og har for længst indset, at vi ikke både kan blæse og have mel i munden, og at alt derfor handler om at prioritere. Og det er så det, vi har gjort…
I dag er vores datter, Pauline, nemlig blevet konfirmeret, og hendes allerstørste ønske har altid været at opleve Seychellerne. Vores konfirmationsgave til hende er derfor en rejse dertil, og hun skal heldigvis dele den med os andre.

Hvorfor Seychellerne?

Seychellerne har egentlig ikke, som sådan, stået øverst på vores liste over rejsemål, men efter at have undersøgt de muligheder, som Seychellerne byder på, forstår vi nu godt Paulines drømme om at opleve landet.

For det første så elsker vi jo det vand, som f.eks. også er at finde på Maldiverne; turkis, roligt og fantastisk at svømme, snorkle og dykke i. Dét har Seychellerne
For det andet så har Seychellerne regnskov, frodig natur, bjerge og små vandfald, hvilket betyder, at landet dermed også byder på muligheder for nogle gode trekking-ture og naturoplevelser. Landet er bl.a. også kendt for sine ret unikke og kæmpe store kokosnødder, Coco de Mer, som kun findes på Seychellerne.
For det trejde har Seychellerne et dyreliv på land, som er ret unikt; kæmpe landskildpadder, fugle, som kun lever på Seychellerne, verdens mindst frø – og ja, vi kunne blive ved!
Og nårh ja; Strandene på Seychellerne… de skulle eftersigende være nogle af verdens flotteste! Et absolut plus for vandhunde i alle aldre, eller blot for dem, som elsker at befinde sig i paradisiske omgivelser!
Seychellerne har masser af øer, men det er primært de 3 hovedøer man besøger – Mahe, Praslin og La Digue – og vi skal bo på alle 3, cirka 10 dage hvert sted. Ud fra disse øer tager vi nogle udflugter til andre øer.
Selve hovedøerne er ret små. Den største ø, Mahe, hvor en af verdens mindste hovedstæder, Victoria, ligger, er cirka 26 km på det længsted led og 17 km på det bredeste, hvilket betyder, at uanset hvor man bor på øen, så er det muligt at komme alle steder hen. Skal man lave en brugbar sammenligning, kan man sige, at Mahe er lidt større end Samsø og meget mindre en Bornholm 😉
Den mellemste ø, Praslin, er 12 km lang og 4,5 km bred, og den mindste af de 3 øer, La Digue er 5km lang og 3,5 bred. På La Dique kører der ikke nogle biler, men man cykler typisk rundt. Det glæder vi os til; at udforske på cykel – uden frygt for at blive kørt ned.

Seychellerne på “budget”

Måske I, som vi selv har tænkt, synes, at Seychellerne virker som en vanvittig dyr destination?
Og ja, indrømmet så har vi selv været ret forskrækkede over prislejet, når vi har stødt på overnatningspriser til over 100.000 kr. pr. nat – men man kan også, som på Maldiverne, bo forholdsvis billigt i guesthouses eller små huse/lejligheder, som man kan leje til måske 600-1200 pr. nat – og selvfølgelig alt der imellem. Af helt naturlige årsager er vores valg jo også faldet på disse guesthouses! Det kan altså lade sig gøre at komme til Seychellerne med børn – også med en indtægt, som ikke nødvendigvis betyder, at man bor i Whiskybæltet!
For vores vedkommende glæder vi os ihvertfald til at rejse til Seychellerne sammen med vores børn! Vi skal nyde livet, have tid til fordybelse og opleve en ny del af verden, som vi ikke tidligere har besøgt. Det bliver på mange områder en helt anderledes oplevelse, også fordi vi denne gang ikke skal flytte så meget rundt, som vi plejer, men i stedet have nogle baser.
Det bliver super – ALT bliver fantastisk!
Som vi plejer, inden vi tager på vores rejser, vil vi derfor nu begive os ud i nørdernes yndlingsbeskæftigelse; researche, fortælle, vise, you-name-it – finde ALT om Seychellerne – således både vi selv, og andre, som også ønsker at opleve landet, kan få glæde af alle de informationer, som kan være brugbare, inden man tager på en rejse til Seychellerne sammen med børn.
Det næste lange stykke tid vil bloggen ihvertfald af naturlige årsager stå i Seychellernes tegn – har I lyst, så følg med, bliv inspireret og spørg endelig løs!

8 Comments on VIl I gerne til Seychellerne med børn? Så følg med på bloggen fremover!

 1. Marlene Rasmussen // 6. maj 2018 ved 20:52 // Svar

  Vi vil rigtig gerne følge jer, da vi også skal dertil

 2. Lyder spændende. Vi overvejer selv Seychellerne med vores 3 børn. Hvornår på året rejser i dertil?

  • Hej Merete.
   Vi rejser til Seychellerne til sommer 🙂 Hvornår overvejer I at tage dertil?
   De bedste hilsner fra Stine

   • Det er jo snart:-) Vi overvejer til februar, men noget med det godt kan regne en del på det tidspunkt så er meget i tvivl. Vi er ved at finde et alternativ, men Seychellerne ser bare så fantastisk ud.

    • Ja, det er snart! Og vi glæder os! Vi købte billetterne i december, men har jo først kunnet sige det i søndags… det har været lidt svært…
     Jeg ville personligt ikke være så bekymret for at tage til Seychellerne i februar. Vi har ofte rejst til andre lande på de tidspunkter, hvor vejret eftersigende ikke skulle være så godt, men har slet ikke oplevet det.
     Vi tager afsted til sommer, fordi vores ældste datter er 16 år, og dermed ikke rigtig kan være væk fra skolen i så lang tid, som vi gerne vil rejse. Vi er dermed “nødsaget” til at vælge skolernes sommerferie.
     Vi ved snart meget mere om Seychellerne, og når vi har “nørdet” tilstrækkeligt omkring klimaet, så laver vi et indlæg om klimaet 🙂
     Og ja; der ser VIDUNDERLIGT ud. Vi har nu hørt så meget godt om Seychellerne, at vi næsten ikke kan vente med at komme afsted.

 3. Vi følger med – rejser til oktober

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*