Sophie la Giraf New Born Baby sæt - 3 dele


Varenummer:  516345
Leverandør: Vulli Sophie Giraf
På lager: Ja - levering 1 til 3 dage

279,00 dkk237,15 dkk     (Spar: 41,85 dkk)
Antal:
Indpakning:  

Varebeskrivelse:

Sød sampak med Sophie Giraf 18 cm. vaniliebidering og bidering med Sophie Giraf.
I blisterpack.

Sophie Giraf bliver hurtigt babys foretrukne legetøj, da hun besidder de bedste evner, og allerede fra 3 mdr’s alderen stimulerer alle babys 5 sanser. Sophie Giraf er lavet af 100 % naturgummi, som er helt fri for BPA eller phthalater. Udelukkende produceret af naturgummi udvundet fra Heveatræet, samt farvet med ugiftige plantefarver. Sophie Giraf er let at gribe fat i med sin lange hals og ben, og de bløde runde ører er behagelige for baby at gnaske på, særligt når gummerne klør for tænder. De mørke pletter på Sophie Giraf’s krop fanger hurtigt babys blik og stimulerer synssansen. Den sjove pivelyd der fremkommer ved let tryk på Sophie Giraf’s krop, stimulerer babys høresans.
Sophie Giraf er det mest solgte legetøjsprodukt i Frankrig hvert år, og har rundet over 50. millioner solgte figurer på verdensplan. Sophie Giraf har vundet mange priser verden rundt som bedste legetøj til babyer, og er derfor en af de største stjerner blandt legetøj til baby.


Mål og vægt:


Højde: 0.00 cm
Bredde: 0.00 cm
Længde: 0.00 cm
Diameter: 0.00 cm
Vægt: 0.00 gr



Indpakning:

Vi pakker naturligvis gerne dine varer ind for dig - helt uden yderligere omkostninger for dig.

Som vist på billedet pakker vi ind til både piger og drenge, hvilket du blot vælger her på siden, før du kommer varen i kurven.

Måske vil du også synes om ...