Priseksempler på fly til Maldiverne – uanset hvor i verden I befinder jer!

fly-til-maldiverne

Priseksempler på fly til Maldiverne – uanset hvor i verden I befinder jer!

Hvem drømmer ikke om at besøge Maldiverne bare én gang i livet? Og har I mon nogensinde tænkt på “lige at slå et smut forbi”, hvis I alligevel var på de kanter?
Der findes heldigvis masser af muligheder for at besøge det smukke land, og også for at kombinere et besøg i forskellige asiatiske lande med et besøg til de smukke øer til relativt ok priser, hvis blot man ved, hvor man skal søge. 
Læs her vores forslag.

At komme til Maldiverne er heldigvis mindst lige så nemt, som at komme til alle mulige andre asiatiske lande – uanset om I ”bare” ønsker en tur/retur, eller om I ønsker at kombinere et besøg i landet med andre destinationer.

Holder I ferie på Sri Lanka, er det oplagt også at besøge Maldiverne, da landet kun ligger 1,5 times flyvetur derfra.
Dog ligger Maldiverne også tæt på andre sydasiatiske lande, så som Thailand, Malaysia og Singapore, hvorfra der også efterhånden findes gode muligheder for at booke flybilletter til Maldiverne, som er en fantastisk feriedestination for både børn og voksne.
Der er altså massevis af muligheder for at lave forskellige sammensætninger af landebesøg, når først I er på “disse kanter “- en tur til Malaysia kan f.eks. sagtens kombineres med en tur til Maldiverne, og det er nemt at bestille flybilletter.

Ønsker I f.eks. at holde ferie i både Malaysia og på Maldiverne, kunne et eksempel på flyafgang for folk fra Jylland være fra Hamburg til Kuala Lumpur og retur fra Male til Hamburg.
Der er fine afgange fra Kuala Lumpur til Male med mindre og mere lokale flyselskaber – også til penge, som er til at betale. Endvidere tilbyder bl.a Emirates (og også andre flyselskaber) forbindelsesafgange uden ekstra omkostninger.
Rent praktisk vil I kunne finde muligheder for rejser og forbindelser rundt mellem forskellige lande, ved blot at vælge “rundrejse” som rejsetype hos bl.a Momondo, hvorefter flere eksempler vil dukke op.

Til inspiration har jeg nedenfor lavet nogle eksempler på forskellige ruter, som er aktuelle næste sommer (2018).
Priserne ændrer sig sikkert hastigt, men eksemplerne er lavet, for at man kan få en idé om hvilke forskellige muligheder, der findes for sammensætning af rejser, hvor Maldiverne indgår helt eller delvist.

Alle priser er baseret på, at I rejser som en familie på 4 personer, hvor børnene er henholdvis 5 og 10 år.

Fly fra København til Maldiverne

 • Qatar airways tilbyde en rute med mellemlanding i Doha med en rejsetid på 13,5 timer, og en pris på 22.500kr. tur/retur næste sommer.

Eksemplet kan ses her hos Momondo – afgang 10. juli og hjemkomst 3. august 2018. 

Fly fra Billund til Maldiverne

Fra Billund kan I komme med Turkish Airlines næste sommer for 28.000 kr. tur/retur med en flyvetid på 18 timer – se eksemplet her på Momondo – afgang 12. juli og hjemkomst 3. august 2018. Der kan spares 1-2.000 kr. i alt hvis man vælger en kombination med British Airways og Sri Lankan Airways, men så forlænges flyvetiden med 8 timer

Fly fra Hamburg til Maldiverne

Flyver I til gengæld fra Hamburg, kan I både komme med Emirates for ca. 24.000 kr. tur/retur med en flyvetid på 13 timer, og med mellemlanding i Dubai – se eksempler på Momondo her – afgang 12. juli og hjemkomst 3. august 2018.

Vi bruger ofte Hamburg lufthavn, da flypriserne her er billigere i forhold til, hvis vi skulle flyve fra Danmark.
Derudover er det relativt nemt (og billigt) at komme til gode parkeringsforhold i Hamburg lufthavn, og endvidere er der gode muligheder for at tage toget til Hamburg, evt. kombineret med en overnatning dagen før I skal flyve, så I kan slappe af og være i god tid.
I kan her læse om vores seneste rejse til Sri Lanka og Maldiverne, hvor vi beskriver rejsen til Hamburg.

Kombineret flybillet; Sri Lanka og Maldiverne

I kan også, som os, vælge en rundrejse, hvor I lander i Colombo på Sri Lanka, og flyver hjem fra Male på Maldiverne.

Fly fra Colombo på Sri Lanka til Male på Maldiverne

Vælger I så at tage et lokalt fly fra Colombo til Male, findes der også flere daglige afgange, bl.a. med Sri Lankan Airlines til en pris på ca. 2.500 kr – 4.000 enkelt vej.  se eksemplet her med afgang,

Vi har tidligere fløjet mellem Colombo og Maldiverne med Mihin Lanka, og der gav vi kr. 500 pr. person, men selskabet er pr. 30. oktober 2016 integreret i Sri Lankan Airlines, hvilket nu kan være forklaringen på, at det ikke længere er muligt at finde helt så billige flybilletter, som dem vi fandt i sommeren 2016.

Fly fra Bangkok til Maldiverne

I det hele taget er det nemt at kombinere en tur til Maldiverne med andre rejser i Sydøstasien.
Rigtig mange vælger at holde ferie i Thailand, og ønsker I f.eks. også at kombinere Thailand og Maldiverne, er dette også muligt. Bl.a kan I flyve fra Bangkok og mellemlande i Kuala Lumpur, hvorfra I kan flyve videre til Maldiverne.
Alt i alt giver dette en rejsetid på 9 timer, og til koster 4,500 kr. Der findes desværre ingen direkte rute mellem Bangkok og Male, men mange andre alternativer, som kan ses her.

Fly fra Kualu Lumpur til Maldiverne

Er I i Malaysia, og ønsker I at turen derfra skal gå videre til Maldiverne, kan I flyve direkte fra Kuala Lumpur til Maldiverne med Air Asia for små 2.000. og med en flyvetid på 4,5 timer – se her et eksempel.

 

Lufthavnen i Male på Maldiverne

Når I lander i Male på Maldiverne, vil I opleve, at indenrigslufthaven ligger lige ved siden af udenrigslufthavnen.
Går der lang tid før I skal med fly videre, kan I med fordel slå nogle timer ihjel i Male by.
I kan aflevere jeres bagage i et opbevaringsrum mod en betaling på 5$ pr. stykke bagage, så I er fri for at slæbe på alle jeres tasker, mens I udforsker Male.

lufthavnen i male
Bådende fra lufthavnen og over til hovedøen sejler i pendulfart med 5-10 minutters mellemrum, og biletterne til bådene købes i små billethuse lige ud for det sted, hvor bådene lægger til kaj. Dette område befinder sig lige mellem udenrigs- og indenrigslufthavnen – ca. 1 minuts gang fra dér, hvor I kommer ud fra security, når I lander. Det er meget nemt og overskueligt.
Har I brug for en kontaktperson, som kan guide jer rundt i Male nogle timer (hvis ikke I har fået arrangeret noget via det resort/guesthouse, hvor I skal bo), så kan I med fordel kontakt Evan Hussain via hans facebookprofil og lave en aftale. En spøjs og meget laidback ung fyr, som på afslappet facon gerne viser jer rundt i Male mod en betaling, som I selv fastsætter.

Indenrigsflyvning på Maldiverne

Skal I flyve indenrigs på Maldiverne, er der 2 muligheder at vælge imellem; almindelige indenrigsfly eller vandfly.
På de almindelig indenrigsflyvninger kan I enten vælge Flyme eller Maldivian.

FlyMe

FlyMe har ruter til Dharavandhoo på Baa Atoll eller Villa/Maamigili på Alifu Dhaalu med flere daglige afgange, og med en flyvetid på ca. 20-30 minutter til begge destinationer – I kan bestille flybilletter direkte hos FlyMe her.

Maldivian

Maldivian har flere ruter. bl.a. til Gan på den sydligste Seenu Atoll, Fuvahmulah, som også ligger helt sydligt på Gnaviyani Atoll, Kaadedhdhoo og Kooddoo på hver sin side af Gaafu Alifu Atoll, Kadhdhoo på Laamu Atoll og Thimarafushi på Thaa Atoll.
Nord for Male flyver Maldivian til Dharavandhoo på Baa Atoll, til Ifuru på Raa Atoll og til det nordlige Hanimaadhoo på Haa Dhaalu Atoll.
I kan bestille direkte hos Maldivian her.

Priser på indenrigsfly på Maldiverne

For at give et par priseksempler på indenrigsfly, koster det fra Male til Baa med flyme cirka 500$ for 2 voksne og 2 børn for en enkelt vej, og med Maldivian er prisen cirka 550$.

Bemærk dog, at hvis I booker fly via Biospere Inn på Dharavandhoo (Baa Atollen), så kan I få det til næsten halv pris! Det gjorde vi, og vi fløj med FlyMe, hvilket fungerede rigtig godt. (Læs om vores ophold på Dharavandhoo her).

Vandfly på Maldiverne

Siger man Maldiverne, siger man også vandfly – og på Maldiverne findes der derfor også masser af muligheder for at flyve med vandfly. Dog er priserne her – mildest talt – noget mere pebrede. Eksempelvis 458$ tur/retur pr. person fra Male til Reethi Beach Resort, hvor børn under 12 år dog kan flyve til den nette sum af 275$.
Det vil sige, at for en familie på 4 personer med børn på 5 og 10 år; alt i alt en pris på små 1500$ (børn under 2 år er gratis). Dette skulle også være nogenlunde samme pris på øvrige resorts.

vandflyvning på maldiverne

Læs evt. om vores ophold på et typisk resort på Maldiverne herhvor vi bl.a nød at sidde på vores terasse og se vandfly lande og lette.

Det er Transmaldivian, som har langt de fleste vandfly på Maldiverne, og I kan ikke booke direkte hos dem – booking af disse vandfly foregår udelukkende via de forskellige resorts.

Vi prøvede desværre ikke at flyve med vandfly denne gang, men ønsker helt klart at få den oplevelse med næste gange vi besøger Maldiverne. I vores øjne er det ikke blot en transportmulighed, men også en kæmpe oplevelse, hvor man flyver lavt hen over øerne og det turkise vand, og evt. har mulighed for at se delfiner og noget af det flotte liv, der findes både over og under vandet.

Ud over fly findes der masser af muligheder for at sejle rundt på Maldiverne også, men det vil jeg komme ind på i et andet indlæg.

 

maldiverne rejser

sri lanka ferie

 

Giv gerne artiklen de fortjente stjerner 🙂

2 kommentarer til “Priseksempler på fly til Maldiverne – uanset hvor i verden I befinder jer!”

 1. Åhh jeg vil glæde mig til næste indlæg om at sejle rundt. Vil vil så gerne til Maldiverne til næste efterår, men vi kommer til at rejse med en baby på 10 mdr og 2 store på 4 og 6. Jeg er i tvivl om vi tør sejle i forhold til sikkerheden. Jeg venter i spænding på næste indlæg. Tak for en inspirerende blog det har gjort at vi har mod på at rejse andre steder hen end Thailand som vi elsker?

  Giv gerne kommentaren de fortjente stjerner 🙂
  1. Kære Karoline.
   1000 tak for din søde besked 🙂 Det glæder mig rigtig meget, at I har fået mod på eventyr i andre lande – hele verden har jo så meget at byde på. Kender dog godt til usikkerheden, når man betræder “nyt land” sammen med sine børn, og så er det altid rart at læse om andre børnefamiliers erfaringer, så trygheden bliver større.
   Maldiverne er fantastisk – intet mindre!! Det er et overvældende smukt land med krystalklart vand, smukke bountyøer og et undervandsliv, som er uden sammenligning.
   Vær dog opmærksom på sæsonen – oktober måned kan være ret regnfuld.
   Alt efter hvad I gerne vil opleve, kan I jo vælge en ø, som ligger i nærheden af Male, så I ikke skal sejle så meget. Dog igen afhængig af, om I ønsker at bo på guesthouse eller resort.
   Vi tog til Baa Atollen, fordi der på det tidspunkt var stor chance for at svømme/dykke med mantarays. For at komme dertil, skulle vi flyve i 20 min. fra Male, og så var vi på en lokal ø (Dharavandhoo), hvor vi fik oplevet det lokale liv. Derfra sejlede vi efter 6 døgn til Reethi Beach Resort, som kun ligger ca. 20 min. sejlads væk. De 20 min. på båden var ok, da børnene fik redningsvest på, og da det ikke var sejlads på åbent hav. Jeg var ikke utryg på denne tur.
   Den eneste tur, som jeg ikke vil tage igen, var sejlturen fra Reethi til Fulhadhoo, som ligger LANGT væk, og som vi kun kunne komme til ved at sejle over åbent hav. Uden redningsveste!!!! Hvis I ved, at I gerne vil sådan noget, så sørg endelig for at tage redningsveste med hjemmefra.
   Og ellers er mit bedste råd, at I går sikkert, og kun vælger destinationer, som I er helt trygge ved, og som I ikke skal sejle til.
   I har rigtig mange smukke oplevelser i vente på Maldiverne, som vi helt sikkert også skal til igen. Maldiverne er et dejligt land at besøge, og befolkningen yderst venlige og gæstfri.
   De bedste hilsner fra Stine

   Giv gerne kommentaren de fortjente stjerner 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *