Alternativ til et billigt resort på Maldiverne? Vi anbefaler Plumeria på Thinadhoo!

billigt resort på maldiverne

Alternativ til et billigt resort på Maldiverne? Vi anbefaler Plumeria på Thinadhoo!

# Reklame

VIGTIG INFO: Udviklingen går i et lynhurtigt tempo på Maldiverne, og af samme årsag kan meget hurtigt ændre sig. Fra rejsende, der netop har besøgt Plumeria, har vi fået en tilbagemelding om, at stedet er blevet for stort, og deraf desværre ikke længere rummer den intime atmosfære, som vi oplevede, da vi besøgte Plumeria for 1,5 år siden.
Vi skrev nedenstående indlæg i sommeren 2019, da vores oplevelse af Plumeria var virkelig god, men ønsker at gøre opmærksom på, at hotellet siden da er blevet dobbelt så stort, og muligvis også af samme årsag derfor ikke længere byder på den samme stemning og hyggelige ånd.

Plumeria på Thinadhoo

Hvis I leder efter et billigt “resort” på Maldiverne, anbefaler vi det fantastiske hotel “Plumeria” på Thinadhoo, som er et skønt og prisvenligt alternativ til et resort. “Plumeria” ligger på en lille beboet ø i Vaavu Atollen, hvilket giver jer muligheden for at kombinere jeres ferie på et lækkert hotel med et indblik i livet på en lokal ø.
Læs her vores indlæg om vores oplevelser på fantastiske Thinadhoo.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi faldt pladask for “Plumeria” på Thinadhoo, da vi besøgte stedet i sommers. For os var dette sted det bedste alternativ til et resort på Maldiverne – skønt, smukt og prisvenligt. Muligheden for at betragte det lokale ø-liv var blot en ekstra fordel.
Måske det lidt er, som når man er forelsket; man får bare sådan lyst til, at vise sin nye kærlighed frem 🙂
På Plumeria kunne de også mærke vores begejstring, hvorfor vi aftalte med dem, at vi i et samarbejde ønsker at markedsføre dette smukke og helt særlige sted.
Aftalen blev derfor, at Plumeria vil tilbyde nogle unikke pakkeløsninger til rigtig gode priser til alle, der kontakter hotellet via vores hjemmeside.
Vi vil her løbende opdatere forskellige tilbud, priser og pakkeløsninger.

P.t. har vi ikke nogle opdaterede tilbud på Plumeria.

Værelserne på Plumeria

Alle værelserne på “Plumeria” har en dejlig og relativ stor størrelse. Der er minibar, gratis kaffe/te, wifi og et dejligt badeværelse med varm/kold bruser.

Der kan vælges mellem følgende værelsestyper:

Deluxe
Deluxe-værelserne ligger i hotellets hovedbygning og lige ved poolen.

Super Deluxe
Super Deluxe værelserne ligger i hotellets hovedbygning og lige ved poolen, og har en strandvendt balkon.

Beach Villa
Beach Villaerne er hotellets nyeste værelser, og en smule større end de andre værelser. Beach Villaerne ligger placeret for sig selv – lige ud til Plumerias hyggelig strandområde. Det er også i dette område, at der serveres aftenbuffet.
Strandområdet ved “Plumerias” Beach Villaer er ikke bikinistranden. Bikinistranden ligger placeret ca. 100 m. herfra.

Generelle oplysninger

  • Der kan maksimalt sættes én ekstra seng ind pr. værelse, men der kan være op til 4 personer pr. værelse, hvis et barn sover i dobbeltsengen (mellem forældrene).

Aftaler om priser, tilbud, bookning og informationer foregår direkte mellem Plumeria og jer. Henvendelser fra at rejse med børn, som fører til bookninger hos Plumera giver “At rejse med børn” en mindre commision, men vil ikke fordyre prisen.

deluxe og super deluxe villaer

Giv gerne artiklen de fortjente stjerner 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *