Hvad skal I huske, når I rejser!

hvad-skal-man-huske-naar-man-rejserHvad skal I huske, når I rejser? – Pakkeliste til voksne

Hvad vi skal huske at pakke til vores ferier og rejser er ofte betinget af hvilken form for rejse, vi skal på – og ikke mindst; hvorhen i verden vi skal.

Grundlæggende er der dog nogle ting, som vi ikke må glemme at huske, så vi får så behagelig og afslappet en ferie, som overhovedet muligt.

På typiske charterdestinationer kan man som regel uden problemer anskaffe sig alt det, man har behov for.
Tager man til gengæld til nogle af verdens lidt mere afsides steder, kan det dog være lidt mere problematisk at anskaffe sig det, man har brug for. Sørg derfor for at lave lidt research omkring jeres destination, og pak derefter.

Her en liste over nogle af de vigtigste ting, som man efter vores mening bør have med i sine overvejelser.

Rejsetasker til bagagen

Først og fremmest er det en god idé at anskaffe sig nogle gode tasker til jeres bagage, som tager hensyn til måden, I rejser på.

Har I behov for at anskaffe jer kufferter, duffelbags og tasker til håndbagage/dagsrygsække så anbefaler vi, at I tager et kig på Carriealong.dk's hjemmeside.
Carriealong.dk har haft tasker som speciale siden 1879, og har i dag et kæmpe sortiment af mange kendte mærker såsom Haglöfs, Fjälräven, Tiger of Sweden og mange flere.
Carriealong.dk har gratis levering ved køb over kr. 300 og naturligvis altid gratis returnering.

Har I til gengæld behov for en god rygsæk til en backpacker-rejse, anbefaler vi pro-outdoor.dk, da de har et stort udvalg af højkvalitetsrygsække og ligeledes en stor ekspertise på området.

Hardcase kufferter

Skal I på charterrejse, er det uden problemer og – også meget praktisk – at rejse med en hård kuffert, som kan holde tøjet velstrøget og uden for mange krøller.
Der findes mange fine kufferter at vælge imellem, men vi anbefaler absolut kufferter fra Conwood, som er  kvalitetsprodukter, der lever op til de højeste krav om holdbarhed og funktionalitet. Kufferterne fås i mange størrelse og farver, og kan købes ⇒ hos carriealong.dk her ⇐.

Echolac er et andet kvalitetsmærke, hvor der foruden holdbarhed og funktionalitet også er tænkt på design. ⇒ Se det store udvalg af Echolac hos carriealong.dk her ⇐.kuffert-hardcase-3

kufferter-knap

 

Duffelbags

Ved I omvendt, at I på jeres ferie kommer til at køre meget i bil, bør I pakke jeres ting i duffelbags, så I har mulighed for at skubbe rundt og omfordele jeres bagage uden besvær, og på den måde selv kan styre, hvordan I bedst muligt skaber plads i bagagerummet.
Carriealong.dk har et stort udvalg af rummelige og smarte duffelbags fra bl.a. North Face, Fjällräven og Haglöfs, hvoraf nogle også har justerbare skulderstropper, så de kan bæres på ryggen.

duffelbags

duffelbags-knap

 

Håndbagage/dagsrygsæk

Et godt råd er, at I investerer i en ordentlig taske til håndbagagen.  Køber I en rygsæk/taske til håndbagagen af høj kvalitet, vil I kunne få glæde af denne på alle de øvrige rejser, der venter jer, og derudover vil I kunne bruge tasken, når I tager på dagsture og udflugter, hvor I vil få brug for en taske til vandflasker, mad, solcreme m.m.

Gode bud på tasker til håndbagagen er mindre rygsække fra Haglöfs og North Face.

dags rygsæk

 

dagsrygsaek-knap

 

Rygsæk

Skal I backpacke, er det meget, meget vigtigt, at I anskaffer jer en god rygsæk, som støtter korrekt og passer lige præcis til jer. Er I det mindste i tvivl vedrørende størrelse m.m., så er det altid muligt at få besvaret jeres spørgsmål i den forretning, hvor I påtænker at købe jeres rygsæk.

Det er muligt at se et stort udvalg af rigtig gode rygsække på Pro-outdoor.dk’s hjemmeside.
Pro-outdoor.dk kan også kontaktes på både telefon og e-mail, hvis I har brug for rådgivning.

⇒ Se det store udvalg her af specielt Deuter rygsække, som er kendt for deres gode kvalitet ⇐.rygsæk til rejsen

backpack-knap

 

I håndbagagen kan det være en god idé, at samle alle jeres papirer i én mindre overskuelig pung, som kan købes hos rejsegear.dk, så I har samling og styr på f.eks.:

 • Pas, kørekort, evt. det blå sundhedskort
 • Penge
 • Kreditkort (husk evt. at medbringe flere kreditkort, da der er en øvre grænse for hvor meget, der kan hæves pr. måned på ét kreditkort)
 • Flybilletter
 • Booking/resvervationer til hoteller
 • Visum
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationskort
 • Evt. kørekort
 • Evt. medicinpaspasholder

rejsemappe-knap

 

I håndbagagen skal der endvidere være plads til snacks til flyveturen, ipad m.m.

Tøj til rejsen

Det giver sig selv, at man naturligvis skal medbringe tøj alt efter klima, men også alt efter hvor i verden, I befinder jer, og hvilken slags rejse I skal på.
Visse steder er det ikke muligt at købe det nødvendige, andre steder bugner det med tøj til billige priser.
Grundlæggende vil vi dog anbefale, at I tager følgende med:

rejsehåndklæde i forskellige størrelser

rejsehaandklaeder-knap

 

Personlig pleje

solcreme-knap

 • Myggespray
 • Læbepomade
 • Makeup
 • Makeupfjerner
 • Ansigtsrens
 • Ansigtscreme
 • Øjencreme
 • Bodylotion/olie
 • Håndcreme
 • Shampoo
 • Balsam
 • Bodyshampoo
 • Deodorant
 • Baberskum + barbergrej
 • Desinfektion til hænder
 • Vådservietter
 • Vatpinde
 • Vatrondeller
 • Trusseindlæg og bind/tampax
 • Neglefil og neglesaks
 • Hårbørste
 • Hårprodukter
 • Tandbørste, tandpasta og tandtråd
 • Husk rejseapotek ⇒ se vores indlæg om rejseråd her ⇐  samt nødvendig medicin, hvis I bruger noget sådan. Husk også medicinpas, hvis dette kræves i forhold til den medicin, I bruger.
 • Medbring også vitaminer og kosttilskud, hvis I mener ikke at kunne undvære dette.
 • Nicehair.dk har mange forskellige typer plejeprodukter i rejsestørrelser – ⇒ tjek evt. her for udvalg ⇐, så I er fri for at slæbe for meget medrejseprodukter

nicehair-knap

Diverse

dry-bags-knap

 

 • Nå ja – husk så lige, at hvis I skal på en øversøisk rejse, så kan det være en rigtig god idé at medbringe rejse-støttestrømper til den lange flyvetur (flyveture over 8 timer), hvis I ønsker at undgå hævede ben og fødder – ⇒ fås her hos notanshop ⇐

Et praktisk råd er endvidere, at hvis I rejser om vinteren, og tager jeres bil til lufthavnen, så lad jeres vinterjakker ligge i bilen, mens den står parkeret. Der er ingen grund til at slæbe rundt på en varm vinterjakke, mens I befinder jer under varmere himmelstrøg, og en fleecetrøje kan sagtens klare turen fra parkeringspladsen og ind i flyet.

⇒ Se vores øvrige aldersopdelte pakkelister her, hvis I rejser med børn ⇐

 

Denne side indeholder affiliatelinks.Køber du noget via disse links modtager jeg en lille procentdel af dit køb. Det betyder ikke noget for dig - men på den måde bidrager du til, at jeg kan finansiere dette projekt :-)

4 Comments on Hvad skal I huske, når I rejser!

 1. Bara Danielsen // 11. januar 2017 ved 1:44 // Svar

  Hej 🙂
  Først, tusind tak for en fantastisk oplysende hjemmeside! Ville I anbefale at tage et stort myggenet til seng med? Vi skal rejse til Kuala Lumpur, Langkawi, Koh Lipe og Georgetown i Malaysia, og tror ikke at alle hotellerne har myggenet (ud fra hvad jeg kan se på billederne). Har I haft mange oplevelser med myggestik når I har været afsted? Tænker mest på den lille gut på halvandet år, som skal med os.

  • Hej Bara.
   1000 tak for dine pæne ord om vores hjemmeside. Det varmer.
   Hvis det giver jer en tryghed at have et myggenet med, så synes jeg absolut, at I skal medbringe et. Det er ikke så dyrt, og fylder heller ikke meget. Så er du helgarderet, og kan måske slappe mere af.
   Det er også muligt at medbringe en sammenklappelig rejseseng fra Deryan til lillemanden – den er nem at medbringe, og så har han sin egen lille rede med indbygget myggenet. Se den på vores pakkeliste her http://www.atrejsemedboern.dk/huskeliste-til-ferie/.
   Og ja, vi har faktisk været slemt plaget af myggestik mange af de steder, vi har været. Vi tager en masse forholdsregler, men bliver stukket alligevel. Vi medbringer altid Autan, og køber så også lokalt myggespray. Derudover bruger vi tyndt tøj fra skumringstiden og frem til morgenen.
   Hvis I skal bo steder med aircondition, så sørg for at tænde den, inden I går ud for at spise aftensmad. Myg kan ikke lide kølige steder. Hold døre og vinduer lukkede. Det er også muligt at købe sådan en “plug-in-diffuser”, som kan sættes i en stikkontakt, der hvor I skal bo (husk adapter), som så udsender en duft, som myggene ikke kan lide. Derudover findes der kobler, som kan tændes udenfor, som myggene heller ikke kan lide. Husk net til klapvognen!
   Jeg ønsker jer en fantastisk rejse – det lyder rigtig, rigtig spændende.
   De bedste hilsner fra Stine

 2. Mai Sørensen // 5. juli 2017 ved 23:10 // Svar

  Tak for en fantastisk side! Vi rejser til Kenya i et par uger – første rejse med 4 børn på hhv. 1,5 år, 3 år, 9 år og 10 år. Siden er virkelig hjælpsom.
  Vi har ikke før medbragt en klapvogn med på flyet. Har du et godt råd til hvordan den bedst kan pakkes så den ikke er i så stor risiko for at gå i stykker? Har hørt at soft Shell er dyre at leje/købe og nemt går i stykker… What to do? Det er en city elite (ikke mini).

  På forhånd tak!

  • Hej Mai.
   Beklager rigtig meget, at jeg ikke har kunnet svare før nu, men vi har været på Cuba i en måned, hvor internetforbindelsen VIRKELIG er dårlig!
   Hvor lyder det bare fantastisk med en rejse til Kenya!!!! Wau!!!! Det er vist det, som rigtig mange drømmer om at opleve. Del endelig jeres beretning med os, når I kommer hjem, hvis I har lyst.
   Jeg har desværre ikke rigtig et konstruktivt svar til dig, da vi har købt en billig klapvogn, når vi er landet. Vi ville ikke risikere, at der skete noget med vores vogn, da ungerne var helt små.
   Mit bedste råd til jer er faktisk, at I kontakter det flyselskab, som I skal flyve med, og hører dem, hvad de vil anbefale. De er ofte yderst hjælpsomme. Måske I sågar kan have vognen med ombord på flyet.
   Nu ved jeg ikke, hvor I bor, men en anden mulighed kunne også være at kontakte Baby Golightly i København, og høre, hvad de skal have for at I kan leje en miniklapvogn til rejsen. Det vil dog nok stadig være væsentligt dyrere end at leje leje beskyttelse til vognen.
   Jeg håber, at I finder en god og billig løsning.
   De bedste hilsner fra Stine

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*